Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
1. Nick w grze: seperator 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Jeagern 3. Serwer: (np. survival/creative): SkyBlock 4. Przybliżona data: 29.01.2018...
No to bedzie miał wpie**ol xD
Ja się nie wtrącam heh
Nie wciskam Jesteś najbogatszym człowiekiem na świecie, ale zarówno najbrzydszym
Eeeee yyy Wciskam! :O Pracujesz 24 h na dobę ale masz admina na craftapple
Przytulę stresoff
Czyli za te 42 dni wychodzisz? =(
Witam Przypomniałem sobie, że craftapple ma jedynie 1 platformę. Może by była możliwość ca na mcpe? Wiele graczy gra w tą wersję minecraft. Było...
Mam pytanie do adminów. Nawet większość graczy pamięta, jak kiedyś pisałem podanie na pomocnika. Od tego czasu minęło duużo czasu. Czy...
Zacznę od minusów: -Nie mogłaś zacząć w 2012 roku na 1.8.1, ponieważ ta wersja została wydana 24 listopada 2014 roku. -Mała aktywność na forum...
Nie chce mi się :P
1
Trochę skomplikowany ten profil bo jak craftapple ma 3 lata to jak mogło dołączyć 1 stycznia 1970 roku? xD
xD
A przy okazji... mógłbyś na skyblock wejść?
Royal napisałem coś do cb na rozmowach, przeczytaj to ważne!
100 xD
POMOCY TO NIE JEST ŻART DODAŁEM INNE HASŁO NA CRAFTAPPLE, ZAPOMNIALEM GO A HASŁA DO POCZTY TEŻ NIE PAMIĘTAM.. Proszę pomóżcie..
ok :/
Imię:Karol. dokładny nick w grze: seperator12. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Dziennie przebywam na...