Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
1.Administracja nie zwraca straconych itemów. 2.Zabicie przez cheatera jest ,,naturalne'' 3.Bez dowodów nic nie zdziałasz. 4.Po co ci odzyskać...
1. Nick w grze: _trustbow1_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: zabijacz1001 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze: _trustbow1_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Tata_Gangusa 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data:...
Brak wzoru. Skargi Bez Wzoru Nie Są rozpatrywane.
Ja nie wiem czy określenie ,,Rak'' jest jakimkolwiek rodzajem obrazy. Słowo ,,Rak'' oznacza osobę która nic nie potrafi zrobić dobrze. Według mnie...
Zgadzam się z tym że taborety czasem znikają. Jak coś to możesz zmienić miejsce do afczenia z taboretu na fontannę.
Jak Ci się hasło nie przypomni to stwórz nowe konto i zapisz hasło na karteczce i przyklej ją np. do podkładki pod myszkę.
To słowo nie zostało ,,niesłusznie cenzurowane'' tylko cenzura wychwytuje w tym słowie inne wulgarne słowo przez co całe słowo jest cenzurowane....
Ojej kilku-sekundowe lagi. Ciężko coś zobaczyć. [IMG]
Gracz Zostanie Zbanowany Następnym Razem Zamaż Ip Serwera. :)
Polecam Spróbować Odświeżyć Serwer Tak Gdzieś Kilkanaście Razy (Powoli). W Razie Potrzeby Proszę Stworzyć 2 konto wejść na serwer i poprosić o...
Dowody Które Zostały Obrobione Nie Będą Rozpatrywane. :)
Co prawda na nagraniu nic nie widać ale chwilę po zajściu przedstawionym na nagraniu sam zauważyłem że oskarżony ma killaurę gdyż bił mnie bokiem...
Brak Wzoru i To Nie Jest Karalne. :) [IMG]
Na moje oko to tu raczej nic nie ma. :)
Brak wzoru + Niewystarczające dowody. :) Popracuj trochę nad gramatyką. :)
Aha? Ale Ty wiesz żeby mody były to wszyscy gracze musieliby je pobrać bez różnicy czy w paczce modów czy bez.
Niewystarczające Dowody. Następnym Razem Nagraj Filmik. :)
Inevara Gdyby To Był Wurst To w Górnym Rogu By Była Charakterystyczna Kiełbaska.