Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
ja sie po prostu dobrze klepie
Witaj Nie widziałem jak pomagasz , podanie nieestetycznie napisane. Chodzi tutaj bardzie o tryb Za mało tych obowiązków, a jakie uprawnienia?...
witaj Julita Nick kojarze , ale nie widziałem , aby pomagał. A , więc: mała aktywność na forum , nie pomagasz(nie widziałem , akurat ja) , podanie...
witaj Zacznmy od tego , żę widuje cie na serwerze , ale niestety nie widziałem jak pomagasz , po pracuj nad tym Plusy: +wiek, +gra na serwerze,...
Hejka
Witaj.życze miłej gry na serwerze.Mam nadzieje , że będziesz się dobrze bawił.W wolnej chwili polecam przeczytać regulamin.
Witaj [ Tutaj troche mało.Nawet nie znasz uprawniej. Tutaj powinno być tych zdań więcej Nie przekonałeś mnie Ocena: Minusy: -Interpunkcja,...
to jest tryb surwiwal, a nie gildie.Gdyby już te gildie miały zostać to wprowadzone to już na inny tryb(nowy).Do tej propozycji jestem nastwaiony...
Witaj Tutaj chodziło o tryb , np:survival A uprawnienia? Tutaj też trzeba kontaky Dobra , a więc lecimy z oceną Plusy: +aktywność na...
Witaj Ocena: Plusy: +podanie estetycznie +podanie dobrze rozpisane +aktywność na serwerze Jestem na Tak , powodzenia!!!
Witaj GepardsPl Plusy: +aktywność na serwerze +staż na serwerze +aktywność na forum Neutral: /rzadko pomagasz Minusy: -ban Jestem na Neutral
Witaj 1)Propozycja Ja też jestem troszke nie cierpliwy , więc tak 2)Propozycja Ta propozycja mi się najbardziej spodobała , ponieważ mnie też...
Witaj Ola5566 Tutaj spacja nie była potrzebna PLUSY: +Podanie estetycznie napisane, +aktywność na serwerze, +byłaś moderatorem na inny...
Witaj _tesa_ A więc zacznijmy może bardziej od pozytywnych rzeczy Plusy: +widuje ciebie w grze +wiek +Podanie estetyczne napisane +interpunkcja...
Witam Jestem na tak , staż na serwerze , widuje ciebie w grze , odpowiedni wiek i nie byłeś karany.Jedyny minus to nie pomaganie graczom , a więc...
Witam Na imię masz Wojtek Lewandowski , czyli że Lewandowski to imię? Jakoś cię nie widziałem Ocena ogólna Plusy +wiek Minusy -Podanie nie...
Imię:Mateusz Dokładny nick w grze:xawery_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:W grze przebywam 4h...
Witaj Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam 11 lat, kocham konie. Jej pasja to rysowanie i uprawianie sportu. Lubie pomagać...
1. Nick w grze:xawery_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonyprequer11 3. Serwer: (np. survival/creative) :creative 4. Przybliżona data:2maja 5. Opis...
Witaj Na początku pisze , że masz ode mnie suba i powodzenia w chalange: -Dodaj muzyke(Jeśli nie znasz żadnej to obejrzyj kanał trap nation lub...