Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Andrzej Tatkowski
Nick z gry: __GaNgStAr__ Data otrzymania bana: 7 Kwietnia 2016 Sytuacja oraz powód otrzymania bana:za Reklame Dlaczego miałbyś dostać UB ?: bo...
Musisz poczekać aż będziesz miał 29 Poziom bezpieczeństwa. Jest to głównie zrobione aby zapobiec omijaniem Banów na TeamSpeaku3.
@IgnacGL polecam maść na ból dupy.
Za to jest kick/mute
Budowanie: ymm 6/10? PvP: 4/10 xD Charakter: eee ledawo go pamiętam 6/10? Ogółem: 5,5/10 Ja
Czy tylko ja tu wyczuwam kłamstwo z wiekiem c:?
CraftApple planuje zrobić w przyszłości osobny serwer z modami ;)
Jestem za UB :p
Nick w grze: __GaNgStAr__ Nick oskarżonego: BigBlueBob Serwer: Survivalu Przybliżona data: Cos okolo 4 dni temu - 18-12-2015r Dowody:...
Spoko i tak narazie mam bana ;"D ale jak ktos tam bedzie nie grzeczny daj znac ;> Ale dzisiaj ub xd
oo Chodzi o aure to ja sie wypowiem :D No nie wiem pod koniec troche wyglada jak by mial aure a duze hp ci zabiera moze dlatego ze ma silke 2 a ty...
Heh smieszne .. robi skarge o bylo co jeszcze debil mysli ze bana dostane :D taki cwaniaczek z cb ze swoj nick sie boisz pokazac ? :)
Bardzo fajny pomysł :] Hymm wiem że mało co wpadam na serwer ale może chcecie jakiego porządnego ochroniarza ? :)
Zato jest tylko Kick/Mute ... Nastepnym razem wstaw zdjecie do tinyPic lub do czegos innego..
Nick w grze:__GaNgStAr__ Nick oskarżonego: _KoxAren_ (bubu_pl) Serwer:Survival Przybliżona data:30/11/2015r Dowody:...
Ojjj Lady IP nie musisz podawac bo ja wiem o jaki serwer ci chodzi ;DD xD
Abyssuss no sorki zapomnialem o tobie :(
Witam w tym wątku chciał bym oglosić iż odchodzę z serwera CraftApple. Czemu odchodze? No można sie domysli, Jest nowa edycja znanego serwera...
Więcej graczy = Więcej lagów = NIE