Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Dziś mija 14 lat odkąd się urodziłem (pewnie wszyscy zapomnieli), i w końcu mam czas by to napisać, więc.. do rzeczy. Chciałbym tutaj dokładniej...
Dziś nastał dzień, w którym się pożegnamy. Z powodów prywatnych nie jestem w stanie już tutaj spędzać czasu, ale też trochę z niechęci do grania w...
Dzień zły, bo temperatury za oknem mnie dobijają, do tematu przejdźmy więc. Inevara, ten użytkownik się wręcz idealnie nadaje do swojej posady,...
Budowanie: 7/10? PvP: Idk, dam 2/10 Charakter: 10/10 Ogółem: 11/10 ShadowHedgehog
ShadowHedgehog
1. Nick w grze: ShadowHedgehog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: angryfan 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data: 5 Maja...
1. Nick w grze: ShadowHedgehog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: botekxD 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data: 30...
1. Nick w grze: ShadowHedgehog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: RockMan20XX 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data: 29...
Nie będę ani za ani przeciw, jednak podzielę się swoją opinią na temat aktualnego generatora mapy. Moim zdaniem ten generator jest trudniej...
1. Nick w grze: ShadowHedgehog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: mejkraftplejah 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze: ShadowHedgehog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: wonderwoman1 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data:...
Budowanie: 2/10 PvP: 2/10 Charakter: 2/10 Ogółem: Mocne.. 2/10 (tak btw, to 2/10 to forma żartu z pewnego youtube'ra) ShadowHedgehog #2/10
1. Nick w grze: ShadowHedgehog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: HUSZKAMUSZKA 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze: ShadowHedgehog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Zuzka54 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data: 19...
Chrobry, przeszedłem to zbombardować, pfu, to znaczy ocenić (a właśnie że zbombardować). No to tak, Pana widuje na Cv nawet, mimo że pan tego...
1. Nick w grze: ShadowHedgehog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: gombek1 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data: 18...
Ledwo odpiszę na jedną a ten drugą wstawia, serio, polecam przeczytać moją wypowiedź pod poprzednią skargą. Powtórzę: Złamałeś Regulamin,...
Ja, ShadowHedgehog, daje mute za łamanie regulaminu, a ty go wtedy złamałeś, wcześniej dostałeś 2 kicki, używałeś nadto wulgarnych słów,...
Rzadko kiedy się witam, bo zwyczajnie mi się nie chcę. Witam, dobry dzień, cześć, czołem [Tutaj wstaw dowolne inne przywitanie]. Życzę miłej gry...
Jestem za wprowadzeniem, mogło by być trudniej, bo aktualny survival to karykatura Creative. Jeśli uważacie że zbieranie wam to utrudni, to w tym...