Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
To trzeba powiadomić żeby skończyli sprawę co nie . Ja tutaj nie jestem długo na forum więc nie wiem kiedy sprawa się wystartowała się nie czepiaj...
Więc dostaniesz albo dostałeś unbana. Więc zgłaszam tą sprawę do zamknięcia Dahaka Pozdrawiam :D...
Ja tam wole tego nie pisać XD...
To siemka ponownie graj jak ile chcesz pogadaj z przyjaciółmi przyjaciółkami na mc. I życzę ci najlepszej gry Dahaka Pozdrawiam :D [MEDIA]
[IMG]...
To niech spróbuje usunąć tą działkę jak to nie zadziała. Spytaj się kogoś kto jest adminem serwa może ci pomoże. Dahaka Pozdrawiam...
Zależy bo niektórych ludzi nie dają z takim wejściem na craftapple.pl
(⌐■_■)
ciiiii XD
Podanie dobre , starałaś się przy podaniu, ale są trzy problemy 1. Nie długo grasz jesteś na forum od czwartego kwietnia a to bardzo mało 2. Nie...
Nie pomagasz , Masz małą aktywność na forum nie długo się zarejestrowałeś. Jak chcesz być pomocnikiem to nie po to żeby nie pisali takich rzeczy...
Ale zawsze mogą go dodać za granie długo ale nie wiadomo ile siedział na forum
Jak myślę ze względu na wiek nie dadzą ci pomocnika. Ale myślę że ci się uda :D...
Musisz zbudować od nowa takie więc powodzenia :D...
Witam nowy graczu widzę że ci się serwer spodobał . Nie będę straszył regulaminem i chcę żebyś został na dłużej. Życzę ci żebyś dłużej posiedział...
To nie zła gównoburza. Pozdro [IMG] (Misja skończona cel był idiotą)
Zobaczymy czy ekipa będzie dostępna na sv :D [IMG]
Ja myślę że to dobry pomysł ale wiesz co jest jeden problem. Gdy ktoś nie będzie miał czasu na grę to co zrobisz jak będzie mało osób ?:eek: [IMG]
Po co ci ten wężyk nudny ? [IMG]
A jak by ludzie mieli specjalne (coinsy) za dodawanie jeden dodany gracz to jeden taki i ludzie by zapraszali i dostawali by i jak by dodać takie...