Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Skargi bez wzoru nie będą rozpatrywane. :)
1.Wymienione przez ciebie ,,wykroczenia'' (w większości) nie są karalne. 2.Świadek nie jest dowodem. 3.Brak jakichkolwiek dowodów. 4.Jak masz...
Ja tu widzę Critical'e :) XD
Przez to że mam ostatnio kupę nauki w szkole bo prawie co tydzień jest kilka sprawdzianów, na serwer wchodzę wcześnie rano ok 4/6. Ze względu na...
Niewystarczające dowody. :) Co z tego że mówi że zrobi multikonto do złego celu? Do póki nic nie zrobi nie dostanie bana. :) Niezamazywalny...
Witam chciałbym poprosić o pomoc nie dawno zresetowałem komputer żeby oczyścić pamięć na dysku C Potem z powrotem zainstalowałem programy w tym...
Witam Was! Jestem Feroxer1 i szukam członków do gildii którą zakładam. Teren Gildii będzie w całości złożony ze wspólnych cuboidów członków...
Pragnę zacytować podpunkt 3 z punktu 3 regulaminu serwera Craftapple : ,,Użytkownicy mają możliwość prywatnej komunikacji poza Czatem Globalnym,...
Chciałbym poprosić o pomoc. Mam problem z jednym z 2 home które ustawiłem. Chodzi o home którego nazwałem ,,m''. Ustawiłem go w endzie na 30 000...
Sprawdź chleb. :)
W tym przypadku polecam użycie komendy /ignore nick :) Po co dałeś 2 te same screeny ?
Proponuje dodanie kolejnej, nowej metody płatności w sklepie na forum. Obecnie na forum aby coś kupić ma się do wyboru 4 sposoby na doładowanie...
Kacpers23: 1. Nie masz dowodów. 2.Dokładnie zapoznaj się ze wzorem skargi. 3. Świadek to nie dowód. 4.Tutaj się pisze skargi tylko na graczy...
XDDD Jak tego jeszcze nie zauwazyliscie do serwer bedzie na wersje 1.9. X - 1.12.X O i 1 mała rada to jest temat do Pytania i Problemy a...
Nie do końca pamiętam kiedy byla 1 2 3 4 5 6 ale pamiętam że 7 edycja była chyba 1 września 2016r. :) O a tak jeszcze przypomnę że 8 edycja...