Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Przez ten wątek czuje się jakbym pracował jako kobieta lekkich obyczajów. Dziękuję wam bardzo! >:(
Gdy nadejdzie nowa edycja radzę wam, ustalić plan budowy waszej bazy i ustalić kto co przynosi na budowę. Tak będzie szybciej i zrobicie waszą...
1.Nick z gry: ThunderBuddys 2.Data otrzymania bana: 16 lipca 2016 rok. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Sytuację na pewno większość...
Nie no, jak dla mnie to nie jest podszywka. Chyba każdy pamięta stary nick lukiasfalt? On nie dostał bana, chodź też miał w nicku luck czy...
Następne dziecko które składa bezsensowne skargi. Drogie dzieciaczki, czasem warto jest przyjąć krytykę, a także to, że ktoś jest lepszy w...
Iron_Man, zdradź swojemu starszemu koledze... Gdzie można znaleźć takiego wyszczekanego pieska?
kajtyś <3
Składanie skargi za wypowiedzenie prawdy na temat drugiej osoby?
Podanie złożyłaś nie w tym dziale co trzeba.
Po to włączać AntiKnockBack, żeby przejść przez lawę i nie zostać wypchnięty za pomocą strzał z łuku lub miecza... Tępe dzieci..
https://youtu.be/AapKpfGF0fE POLECAM ZAKUPIĆ W JAK NAJSZYBSZYM TEMPIE.
4 miesiące temu? No chyba Cię chłopcze posrało.. #SkargaDoZamknięcia
Tutaj też nie było AntiKnockBack'a? KLIKNIJ Po co wypowiadacie się w sprawie wspomagaczy skoro nawet nie umiecie ich prawidłowo rozróżnić,...
Boże Święty.. Lubię Cię, ale z tym słodzeniem i wzorem do naśladowania to przesadziłeś. Gdyby mi przyszło naśladować tego Administratora, to...
Ile tych setów potrzebujesz ?
Kiedy dokończycie swoją bazę, bo już się nie mogę doczekać, aż u was zawitam? :)
Może to nie będzie dotyczyło tematu, ale teraz wiesz jak to jest dostać bana za nic. Co do tego skrócenia kary, to myślę, iż można mu dać bana...
Ja jestem podlizywaczem? Proszę Cię dzieciaku, idź się bawić klockami, a nie cwaniakujesz w internecie.
Gdybyś był prawdziwym xXValkarXx [kriss], to prośbę o UB pisał byś na kontach: 1) _kriss_ 2) xXValkarXx NIE.
Nie dość, że cheatujesz to jeszcze masz czelność składać podanie i się wszystkiego wypierać. Trochę honoru.