Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Dobrze, przyznaję się. Mam wspomagacze, ale spokojnie. Już wkrótce przekonasz się jakim jesteś idiotą. Miłej nocy.
1. Nick w grze: Katsumi 2. Nick oskarżonego: JohnRambo [pomocnik] 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 28.10.2016r. 5. Opis wykroczenia:...
Szkoda, że nie wstawiłeś całego filmu gdzie widać jak twój kolega bije z 6 kratek i uderza mnie Złotym Jabłkiem jedząc go jednocześnie. W pewnym...
Czy jeżeli ja dostarczyłem 14,5 stacka obsydianu [ale za pieniądze] to też zostanę dodany czy mam jeszcze donieś 14,5 stacka za darmo? :) Nudzi...
_Witek_, skoro przez kilka dni pod podaniem nie ma komentarza ze strony ADMINISTRACJI, oznacza to, iż jest osoba kandydująca na stanowisko...
Taka mała uwaga. 1. Zauważmy pewien szczegół: 1) Ban za tzw. "logaut" został wprowadzony do regulaminu na jakiś czas, dopóki problemy z...
RE: Reklama
Nie wiem, czy to pomoże w związku z twoim problemem, jednakże spróbuj zresetować router, a także komputer. Jeżeli to nie pomoże odinstaluj...
Całe podanie jest do poprawy, ponieważ jest ono brzydkie z wyglądu, jak i treściowo. Jesteś młodym chłopakiem i uczysz się na błędach, aczkolwiek...
W podaniu jest bardzo dużo błędów interpunkcyjnych, stylistycznych, a także literówek. W grze nie widzę Cię za często, jednakże możemy grać w...
Na początek polecam przeczytać regulamin ze względu na informacje które są zawarte w nim dotyczące osób które składają podanie na pomocnika....
Jako osoba pełniąca rolę Pomocnika na serwerze trzeba znać minimum podstawy zasad ortografii/gramatyki/interpunkcji. Treść pracy którą napisałeś...
Może i nie jestem w temacie, ale moim osobistym zdaniem pisanie co chwile próśb o UB jest bezsensu. Z tego co wyczytałem i "wyszperałem" nie...
Chyba nic więcej nie trzeba w tym temacie pisać.