Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
kto to nazilord?
Problem w tym że miał 21 dniowego bana
nie zniknęła
Proszę mi nie wmawiać że nie napisałem, nie jestem głupi 1 jest o generatorze map a 2 o działce nieaktywnego gracza
Nic nie pracuje , populacja cheaterów dyrastycznie wzrosła bo nikt nie rozpatruje podań. Wybili wszysrkich modów i luckyego Jak na ten gmail...
Zmianą na lepsze ma być uniezależnienie graczy od sms-shop Invevaro , więc powiem tak : danie graczom możliwości zarabiania poważnych pieniędzy...
Witajcie! Jak każdy już wie administracja skoczyła na kasę blokując expiarke dla normanlych graczy. Teraz na nasze pieniądze skoczyła ponownie...
Nikt nie jest dodany , całe miejsce oświetlone. Willagery są ogrodzone i bronione przez golemy i są na platformie w chmurach
Wczoraj zakupiłem 20 jaj spawnu villagerów do mej farmy żelaza. Wszystkie zniknęły. Pomocy!
Niedość że oszukuje sprzymieżeńców to jeszcze heatuje
Witajcie! Jestem chętny do kupna działki przy spawn. Cena do negocjacji! Piszcie na forumowym /msg
Skarżysz się na oszustwa a wbijasz nóż w plecy sojusznika. Nieładnie
Nie , kumple oddali mi kasę z zakładów i długów xD
Sam żałuję tej decyzji. Miałem chwilowy nadmiar pieniążków i nie wiedziałem co z nimi zrobić
Heja ludzie ! Mam pytanie: jak wiecie nadchodzi 8 edycja survival. Przejdźmy do rzeczy : w których latach zaczynały się edycje survivalu? W...
Nazywam się Kuba Jarosz Od poniedziałku do piątku na serwerze spędzam połowę godziny. W weekendy mogę być on-line na zawołanie Urodziłem się : 8...
Witajcie kochani! pragnę kontynuować temat gracza ladavi! czy nie sądzicie że ten generator jest słaby? ja gram od 2 tygodni i wykopałem 8 stack...