Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Żegnaj kolego, tyle przygód przezylism na tym serverze a teraz odchodzisz :( tak mi smutno juz nigdy nie bedzie tak jak kiedys. Żegnaj :(...
chce prosic o dowody tego ze mam aure!!!
1. Nick w grze: Z0Z0L3K 2. Nick oskarżonego: TAK_SOBIE 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 22/08/16 5. Opis wykroczenia: NoPush/AntyKnock...
W tej sytuacji bylo by lepiej miec filmik ale da sie wy wnioskowac ze ma fly bo jest powyzej 5 klockow nad ziemia a drzewa do okola niego sa zbyt...
1. Nick w grze: Z0Z0L3K 2. Nick oskarżonego: MrSuicideSheep 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 22/08/16 5. Opis wykroczenia: AntyKnock...
1. Nick w grze: Z0Z0L3K 2. Nick oskarżonego: Buuny_Girl 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 22/08/16 5. Opis wykroczenia:LogOut 6....
1. Nick w grze:Z0Z0L3K 2. Nick oskarżonego: Haweyke 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 20-08-16 5. Opis wykroczenia: Gracz "Haweyke"...
Ale czemu wy ja bronicie owocem chorusu? przecierz chorus jes zablokowany na arenie wiec gracz normalny nie moze uciec z areny choeusem ale...
A to ze ktos tak robi znaczy ze ty tak mozesz? Po za tym chorus jest zablokowany na arenie