Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Ale ty jesteś kochany Mycha. Wbiłem dzisiaj na tsa i dowiedziałem się o tym antycheacie. Wbijam na serwer i sobie bije ludzi na spawnie, a tam...
Gangstar to otwórz oczy 12 latku z uszkodzonym wejściem do mikro. ;)
No tak ciupi ciupi. :D
Jak miałem latać skoro tylko raz mnie trafiłeś?(?) Ten niby antyknock osiągnąłem dzięki twojemu koledze, który wyjaśnił nam w skardze na ciebie...
1. Nick w grze: Overwatch 2. Nick oskarżonego: __GaNgStAr__ 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona 5. Dowody: Na filmiku przedstawiłem cheata...
1. Nick w grze: Overwatch 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Marcinek7, __Gangstar__ 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona...
Tutaj podaję nick gangstara, bo widze ze on kombinuje cos z nickami na serwerze. Zeby dostac bana na nick bez svipa. Jego nick to: __GaNgStAr__
Nie jestem ros, ale ten gangstar to niezły gość. :) Nagrywać filmik z włączonym huzuni. Elo elo 320
Gościu, nie ma takiego moda. :D To jest huzuni. Owszem, mody BetterPVP mod i Status hud są dozwoolone, ale ty chyba nie wiesz jak wyglądają tamte...
Nie rozumiem, co tam niby jest? :) Zbanujecie tego ganstara? Status Hud z huzuni. :)
Prosimy o bana dla gangstar. On ma huzuni. :) Status koxa i siłek prosto z huzuni. Nie ma moda, aby pokazywał dokładnie tak samo. Są 2 innne,...
A nie można bić koxem? Mnie ashu często bije koxem. :/ A i tak w ogóle to śmieszne jest to, że Gangstar sam ma huzuni na filmiku. :) Widać to...
Nie widziałem nigdy na serwerze, a gram codziennie. Nie.
1. Nick w grze: Overwatch 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: MrMycha 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: - 5....
Ja tylko próbuję pokazać trollowi że nie zasługujesz na unbana. :) To co zrobi to jego sprawa, my tylko podpowiadamy. :) I tak dodając na koniec...
@Up Chyba cię poniosły emocje teraz. Odrzut 2 i odbijało cię tylko 2 kratki? :) A to ciekawe, bo ja mając zbindowany W (ciągle mi sprintuje) i...
Nadal widzę że niektórzy nie rozumieją,że nawet bez knocka nie ma tak małego odrzutu.;)
Jestem na nie. Lajonek obraża wszystkich w okół siebie. Nie zasługuje na unbana.
Bezsensu. To kwalifikuje się na mute.
Multikonto? Gram na serwerze dokładnie pod tym samym nickiem co tutaj. Przeglądałem poprzednie tematy i nie mam żadnego powodu, aby wierzyć...