Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Szkoda. Sory ze teraz odpisuje ale dawno nie wchodziłem. Hope się rozrasta, szkoda że bez ciebie.
przeczytaj se prosbe o UB hsz to zrozumiesz
Wiesz, że to nie musiało się tak skończyć. My naprawdę nie robiliśmy Ci nic, więc nie wiem czemu byłeś do nas tak negatywnie nastawiony. Teraz Hsz...
Miło mi że jesteś za :)
byłem przy tym. Dobrze że to zgłosiłeś.
już prefiks zmieniony jak cos ;)
screeny mogę zmienić, tylko że niektóre z nich są orginalnie przycięte z tego powodu, że są to screeny ze skargi gracza SkeepQ oraz Hsz
1.Nick z gry: Hsz 2.Data otrzymania bana: 15.12.2018 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Sfałszowanie Skargi 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:...
spk
Ok, tylko napisz kiedy.
Cześć! Jestem zainteresowany twoją ofertą!!! Chciałbym się tylko dowiedzieć, kiedy będziesz na serwerze :)
Siema ziom :)
Ok
Lucky napisałeś niedawno pod moim problemem, że mam się do ciebie zgłosić. Chciałbym tylko spytać, o której godzinie będziesz na serwerze np. Jutro?
Dzieki spoko :( Szkoda że wieśniaków nie mam ale trudno xd
myślę, że tak jak na survivalu musisz dokładnie wyliczyć gdzie postawić 2 blok tworzenia działki, aby nie najeżdżały na siebie, tylko były na...
Chodzi o to, że mieszkam w wiosce villagerów. Postawiłem w niej 4 cubboidy tak, aby zrobić mur, który otaczał będzie całą wioskę. Zrobiłem...