Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
co
1. Nick w grze: MasterKajtekGame 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: _Maxio13_ 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 2018-07-19 15:57 5. Opis...
1. Nick w grze: MasterKajtekGame 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: kuba133337 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 2018-01-27 godz. 21:55 5....
Zadziałało, dzięki
Teraz w nowej edycji jest texturepack. Na początku nie było problemów, normalnie grałem ale potem poszedłem na działkę teraz wróciłem i kiedy chcę...
Tak, najczęściej jak mi brat wyłączał internet xD Czy kiedykolwiek grałeś/aś w Mario Kart Wii?
1. Nick w grze: MasterKajtekGame 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: PatrykmenVip 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 2017-08-17 godz. 2058 5....
Zapomniałeś o matim, on też jest administratorem ;I jego nick to MasterMati2006 jak coś
Witam, mam propozycje na powrót starej cenzury, mianowicie tej gdzie było np. Poleci mi ktoś dobrego psychiatrę?, Sprzedam opla, Kocham...
Ps. Jak by co ten zielony ujeżdża Rainbow Dash bo na Creative buduje My Little Pony *bez obrazy* xD i nie wiedziałem też jak wygląda Sonia więc...
Dziękuje ;D
Witam. Mam problem, związany z nickiem. Mianowicie przed chwilą chciałem wbić na serwer *wiedzialem ze jest na 1.11* i wyskoczyło mi, że mam zbyt...
Witam, czy jest taka możliwość że kiedy będzie już serwer na wersji 1.11, każdy dostanie odcrashowanie? Bo mam już crasha na Creative od jakiś 2...
Tak będę mógł
Już od ponad paru dni lub więcej na Creative mam crasha i nie mogę wejść na tryb. Rozpoczęło się to tak że gracz Hackirek (dokładnie nie pamiętam...
1. Nick w grze: MasterKajekGame 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: reTrox 3. Serwer: (np. survival/creative) Lobby 4. Przybliżona data:...
Jej to ja xD
1.Nick z gry: MasterKajtekGame 2.Data otrzymania bana: 02-10-2016 11:03 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama 4.Dlaczego miałbyś...