Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Dzisiaj (09.10.22) nastąpiło otwarcie Villager Trade Center w mieście gracza kriZ_2002. W ofercie sklepu znajdują się enchantowane itemy z...
Zweryfikowane konto no-premium można praktycznie traktować jak konto premium więc ja nie widzę żadnych minusów, poza czasem który administracja...
siemka, ciekawe czy jeszcze mnie pamietasz :d
Dawno temu, 2014 chyba, ja miałem pomocnika przez jakiś czas. Początek mojego bycia pomocnikiem to był 19.12.2013 Daty końca nie pamiętam
1. Nick w grze: RaddiPL 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Hardkorowy 3. Serwer: Vanilla 4. Przybliżona data: 29.04.2019 21:54 5. Opis wykroczenia:...
Czy mógłbym prosić o wypowiedź kogoś z administracji? Nie wierzę że przez te kilka tygodni od założenia tematu nie było na to czasu.
Ja jestem na tak, discord jest o wiele lepszy
Myślę, że nowa nazwa była by adekwatna do cen w sklepie :)
bardzo pozytywny pomysł, napewno przyjdę!
Uwierz, jak wszedłem na serwer pierwszy raz od pół roku to wszyscy byli zdziwieni, że nie mam bana :/
Witajcie, jak pewnie wiecie przez ostatnie pół roku nie grałem na serwerze. W tym czasie pojawił się gracz o podobnym do mojego nicku: raddi. Z...
Myślę, że aleksybudner to odpowiednia osoba na to stanowisko. 1. Często widzę go na serwerze 2. Chętnie pomaga innym graczom 3. Jest ceniony przez...
Witam, zauważyłem że na serwerze zainstalowany jest jakiegoś rodzaju plugin czyszczący moby agresywne. Niestety jego funkcjonalność odbiega od...
Szukacie może inżyniera redstone? :)
Łap: http://imgur.com/a/pwjtl , twój algorytm :)
Algorytm mogę ci napisać, ale przełożenie go na redstone może być nieco skomplikowane :p
Proponuję zmianę istniejącego sklepu w taki który przypominał by ten ze SkyBlocka. Takie rozwiązanie oszczędziłoby nam wszystkim czasu i nerwów....
Składka wpłacona, ciekawe ile jeszcze osób dołączy :)
Dobry pomysł, nie będzie trzeba "biegać" po ekipę jeśli ktoś będzie reklamował :)
Żeby nie tworzyć niepotrzebnie nowego tematu, podpisuję się pod ofertą, też chętnie wymienię AC z SB na to z SV :)