Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Une nouvelle chanson* popłynęła z piersi, doszło szarości szczerych śniegów w skroniach, a ja wspominam pyknięcia fajeczki. ta fajka była jak...
Miłego dnia wszystkim!
Kiedy działający save ze starego cv?
Witam. Chciałbym skrzyczeć administrację. 1.14 za pasem, a CA dalej na 1.12. Nie ma pluginów? Bez jaj. Dziękuję.
Witam. Szukam save'a ze starego cv. Linki z postów o nowych edycjach nie działają, a sam tryb został usunięty.
Witam. Ze względu na zamknięcie podania, jak to określił jeden z uczestników tej dyskusji "naszego serwerowego Araba" musiałem napisać ten post na...
1. Nick z gry: kapi188 2. Data otrzymania bana: 8-9 stycznia 2018 3. Sytuacja oraz powód otrzymania bana: propagowanie nazizmu 4. Dlaczego miałbyś...
1.Nick z gry: kapi188 2.Data otrzymania bana: ok. 9.01.2018 r. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: propagowanie nazizmu 4.Dlaczego miałbyś...
Witam was serdecznie na nowym forum! W zasadzie nie wiem, po co to piszę, ale WI - TAJ - CIE!
To teraz zrobiłem 2x większą wersję tamtej zabawy, a skoro x2 to i gier jest x2. Do towarzysza Minecrafta wytypowałem mniej lub bardziej znanego...
No elo ziomeczki! Chciałem was zaprosić na melanż, który odbędzie się na Cv. DISCORD: https://discord.gg/YHB8xey DZIAŁKA: /p h ShadowHedgehog (u...
Witam. Chciałbym napisać petycję z prośbą o usunięcie pomnika mówiącego o bobasach, chociaż bardziej stracha na wróble na spawn na creative.
Bobasy muszą być zabronione. To raki. Spamią, robią "tie świoje "śmieśne" miowy" i w dodatku to zabawa dla 5-latków. Miałbyś u mnie negatywną...
Siema! Piszę ten wątek, ponieważ z pewnością wielu osobom stojaki na zbroję by się przydały, a na nie potrzebne są komendy z command blocka....
Imię: Kacper Dokładny nick w grze: kapi188 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Ok. 8 godzin, zawsze...
Siemka! Chciałbym zgłosić problem, który polega na tym, że gdy chcę wejść na serw wyskakuje mi Utracono połączenie Kicked whilst connecting to...
Siemka! Jeśli ktoś czytał temat to więcej mu raczej nie muszę mówić (poza tym żeby odpowiedział w komach) ale jeśli ktoś nie doczytał do końca to...
Chciałbym zaprezentować mój pomysł na Nietypowe tytuły: Np.: Znacie ten wątek Suchary, no nie? to ten kto go wygra mógłby dostać "Rangę" która nic...
1. Nick w grze: kapi188 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Spring_Bonnie 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona...
A nie... Ja zawsze wracam