Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
1. Nick w grze: daark_life 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: pokedex 3. Serwer: (np. survival/creative) skyblock 4. Przybliżona data:20.01.2017 5....
Jestem na NIE! -Podanie jest niezrozumiałe i zawiera błędy. -Nie widziałam Cię nigdy na serwerze. -Nie widziałam, abyś pomagała graczom. Daj...
Jestem na NIE! 1.Nie widziałam Cię nigdy na serwerze. 2.Na forum dołączyłeś dzisiaj (01.01.2017). 3.Na serwerze grasz 3 dni (data...
Jestem na neutral. Podanie jest ładnie napisane, ale jest przeciętne. Nie zachęciłaś mnie do tego abym była pewna mojego głosu. O serwerze sv się...
Jestem na NEUTRAL. Podanie jest dobrze napisane ale mnie nie przekonuje. Owszem widuję Cię na serwerze, natomiast nie widzę abyś pomagała...
1. Nick w grze: daark_life 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: jolusia006 3. Serwer: (np. survival/creative) creative 4. Przybliżona data:...
Jestem na NIE! :( Podanie jest strasznie napisane, zawiera błędy w nazwach jak i błędy ortograficzne. W podaniu zamieszczona jest REKLAMA INNEGO...
1. Nick w grze: daark_life 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:XxAltlexX 3. Serwer: (np. survival/creative): skyblock 4. Przybliżona...
Jestem na NIE! :( Podanie jest napisane "na szybko". Są krótkie odpowiedzi a szczególnie w: Pkt.13 Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5...
Jestem na TAK! :) Podanie jest ładne, przejrzyste i schludne. Jedynym minusem to udzielanie się na forum, o serwerze survival nie mogę się...
Niestety jestem na NIE. :( Podanie jest napisane na ocenę dostateczną, są sztucznie dostawiane zdania które się powtarzają/oznaczają to samo....
Jestem na NIE! :( Nie widziałam Cię na serwerze. Zacznij udzielać się jak i na serwerze jak i na forum. Pokaż, że Ci zależy! Pomijając sprawę...
Podanie bardzo fajne mimo, że zawiera kilka błędów takie jak składanie nie spójnych zdań czy błędy ortograficzne.W podaniu wydaje mi się, że...
Jak dla mnie do bezczelność. Możliwe jest to, aby napisać słowo w słowo tą samą odpowiedź? Nadal jestem na nie i zdania nie zmienię. Dziękuję,...
Jestem na nie! Nie udzielasz się na forum. 1.Nie widziałam twojego nicku w grze a dosyć długo grałam na serwerze pod innym nickiem. 2.Zły temat...
Jestem na NIE! :( Po pierwsze te błędy w wypowiedzi. Szczerze to nie rozumiem jak można pisać z błędami, które podkreślają Ci się czerwoną...