Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
1. Nick w grze:XxkasianinjaxX 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Limonkaaa 3. Serwer: (np. survival/creative) Open creative 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze: XxkasianinjaxX 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Bartek2 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data:...
Witajcie. Ja, mój kolega oraz wiele innych graczy zauważylismy że gdy czasami tepnie się na /spawn ( na survivalu) to cos się baguje i wywala za...
1. Nick w grze: XxkasianinjaxX 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Olciska 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data:...
1.Nick z gry: kasianinja 2.Data otrzymania bana: dokładnej daty niepamiętam ale było to w wakacje chyba rok lub półtoraj roku temu 3.Sytuacja...
1. Nick w grze: XxkasianinjaxX 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Itashi 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 10.12.2017...
1. Nick w grze: XxkasianinjaxX 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: cosiek 3. Serwer: (np. survival/creative) opencreative 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze: XxkasianinjaxX (Screen mojego brata Jeffa) 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: szymonex 3. Serwer: (np. survival/creative) creative...
1. Nick w grze: XxkasianinjaxX 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: _trustbow1_ 3. Serwer: (np. survival/creative). Survival 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze: XxkasianinjaxX 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Dawid12332 3. Serwer: (np. survival/creative): Survival 4. Przybliżona data:...
Imię: Kasia Dokładny nick w grze: XxkasianinjaxX Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Teraz zaczeły się...
1. Nick w grze: XxkasianinjaxX 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Togashi1337 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 20.06.2017 5. Opis...
Ostatnio kiedy grałam na CA to było w niedziele, byłam na survivalu i musiałam isć zjesc kolację, więc odłożyłam mój diamentowy miecz do skrzyni i...
1.Nick z gry: XxkasianinjaxX 2.Nick oskarżonego: niszczycielXXDD 3.Serwer: survival 4.Data: 04.06.2017 5.Opis wykroczenia: Gracz ponownie wyzywa...
1.Nick w grze: XxkasianinjaxX 2.Nick oskarżonego: JaszczurOPP 3.Serwer: Survival 4: Data: 31.05.2017 5.Opis: Nieodpowiedni skin 6. Dowody: [ATTACH]
1.Nick w grze: XxkasianinjaxX 2.Nick oskarżonego: KILLER12345 3.Serwer (Creative/Survival): Survival 4.Data: 31.05.2017 5.Opis wykroczenia:...
1. Nick w grze: XxkasianinjaxX 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: niszczycielXXDD 3. Serwer: (np. survival/creative)survival 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze: XxkasianinjaxX 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: TerazBije 3. Serwer: (np. survival/creative): Survival 4. Przybliżona data:...
Imię: Mam na imie Kasia (Na drugie Weronika) Dokładny nick w grze: XxkasianinjaxX Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których...
Hej. Mam na imie Kasia i na Craftapple gram mniej więcej dwa lata. Bardzo lubie ten serwer i moich ziomków. A więc jeszcze raz siemanemaneczko xD