Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Imię: Konrad Dokładny nick w grze: Formix Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:W roku szkolnym, około 2-3...
Wpadłem znowu na pomysł ;) (Nie chodzi o to, że nabijam sobie posty, tylko jestem kreatywny :D ) To tak: Aby wprowadzić na serwery nową komendę...
No to tak :) Mam taką propozycje/sugestię, iż, aby dodać do sklepu internetowego Craftapple Wykupienie BAN-A Chodzi tutaj (nie tylko na serwer...
Nick z gry: Formix Data otrzymania bana: 04.01.2016r. Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Grałem na serwerze, gdy nagle wyrzuciło mnie i...
Nick w grze: Formix Nick oskarżonego/oskarżonych: QueizI Serwer: survival Przybliżona data: Dzisiaj, tj. 04.01.2015r., godz. ok. 16 Dowody:...
Wpadłem na taki pomysł, aby Administracja, np. w nowej edycji, dodała dwa warp-y. 1). /warp end, LUB /warp kres 2). /warp nether A dlaczego ?...
Mam następną propozycje w sprawie serwera ;) Otóż jest takie coś na serwerach "za 30 sekund byty zostaną usunięte", a zatem czy byłaby...
Mam taką trochę większą propozycje w sprawie wszystkich serwerów, otóż czy byłaby możliwość dodania następnego serwera (takiego jak survival,...
Mam taką małą propozycje w sprawie forum a bardziej w sprawach rekrutacji na pomocnika. A zatem: Jeżeli Admin przegląda dany post z podaniem na...
Nick w grze: Formix Nick oskarżonego: GeorgeTGM Serwer:survival Przybliżona data: 26 grudnia br. godz. 21:30 Dowody:...
Imię: Konrad Dokładny nick w grze: Formix Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej na survivalu...