Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
1. Nick w grze: Bubu_Europe 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: KerlYT 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 10:54 24.03.2017r. 5. Opis...
Często jesteś na serwerze Widzę Cię jak pomagasz Jesteś Spoko Nie mam zastrzeżeń do twojej kandydatury - jak najbardziej TAK
Nick z gry: Skiven - Hans Ikarus Data otrzymania bana: 08.02.2017r. Sytuacja oraz powód otrzymania bana: W czasie kiedy serwer minecraft nie...
Nie wiedziałem, że na KANALE PRYWATNYM obowiązuje zakaz wysyłania IP innych serwerów i nie wmawiaj mi, że wiedziałem, bo nie jesteś w stanie tego...
Nick z gry: Skiven Data otrzymania bana: 06-02-2017 rok Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Wysłanie wiadomości na kanale prywatnym z...
Dnia 11.09.2016 roku złożyłem rezygnację ze stanowiska Pomocnika na serwerze mc.craftapple.pl Powodów jest wiele, brak czasu, zaniedbanie...
Kruku próbujesz nas zbuntować przeciwko szkole? :D
Nie ten dział przyjacielu! ---> KLIK <--- Niestety raczej loginu nie odzyskasz :( Z tego co wiem nie ma takiej listy, więc chyba będziesz...
1. Nick w grze: Skiven 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: utopiel 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 08.08.2016r. 5. Opis wykroczenia:...
1. Nick w grze: Skiven 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: anastazja2006 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 08.08.2016r. 5. Opis...
1. Nick w grze: Skiven 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: PoLsKiPiNgWiN13 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 07.08.2016r. 5. Opis wykroczenia:...
1. Nick w grze: Skiven 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Igoracy714 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 07.08.2016r. 5. Opis wykroczenia:...
1. Nick w grze: Skiven 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Preditor 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 06.08.2016r. 5. Opis wykroczenia:...
1. Nick w grze: Skiven 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: kukulinek 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 06.08.2016r. 5. Opis wykroczenia:...
1. Nick w grze: Skiven 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: minecraftpati06 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 06.08.2016r. 5. Opis...
Jestem na Neutral Minusy • Niski wiek • Podanie krótkie • Rzadko widuję Cię na serwerze, a jak już jesteś to nie pomagasz • Komentowanie...
Jak masz na drugie imię? Dominik :P Twoja ksywka? Ile centymetrów mierzysz? 180 cm Jaki masz numer buta? 43 Jaki masz znak zodiaku?...
Witajcie przyjaciele ! Postanowiłem w końcu się z wami przywitać. Trochę późno, ale zawsze coś. Pewnie większość osób mnie już zna, ale i tak...
Żegnaj :(
Mógłbym się rozpisywać, ale chyba nie jest to konieczne. Widzę jak pomagasz graczom w różnych problemach. Nie jesteś nachalna i nie pomagasz na...