Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
otóż nadszedł kres mojej gry na craftapple... powodów jest dużo, między innymi zaprzepaściłem dobre relacje z moimi przyjaciółmi... zaniechałem...
1. Nick w grze:kriss 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Tajniak_5 i krzysio 3. Serwer: (np. survival/creative): survival 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze:kriss 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:Tajniak_4 3. Serwer: (np. survival/creative): Survival 4. Przybliżona data: 2016-04-18...
1. Nick w grze: kriss 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:patryk4x 3. Serwer: (np. survival/creative): survival 4. Przybliżona data:2016-04-18...
1. Nick w grze:kriss 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:diagopl 3. Serwer: (np. survival/creative): Survival 4. Przybliżona data: 2016-04-03...
Kryształy które są w kresie stawiane zapalają się, a gdy ktoś je zniszczy ogień pozostaje na skałach macierzystych i nie można go zgasić, co...
1. Nick w grze: kriss 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: RouDream 3. Serwer: (np. survival/creative): survival 4. Przybliżona data: 2016-03-15...
1.Nick z gry:kriss 2.Data otrzymania bana:11 02 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Prawdopodobnie za posiadanie dużej ilość AC. 4.Dlaczego...
1. Nick w grze:kriss 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:despera 3. Serwer: (np. survival/creative): survival 4. Przybliżona data: 2016-02-08 ,...
1. Nick w grze:kriss 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:Reagnar_Lothbrok 3. Serwer: (np. survival/creative): Survival 4. Przybliżona data: 1.02.2016...