Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Witam Chciałbym oficjalnie pochwalić się ukończeniem dosyć dużego projektu jakim było wybudowanie lotniskowca Nervegian Royal Navy Force. Okręt...
Dziś rano jak zawsze wbiłem na serwer, konkretnie na open creative aby pogierać, jednak nie mam możliwości przeniesienia się na swoją działkę...
Po rozegraniu na CA prawie 400 godzin w 3 miesiące trochę opuścił mnie dotychczasowy zapał. Postanowiłem zrobić sobie bezterminową przerwę od...
Witajcie Do głowy wpadł mi pomysł na pewną twórczą zabawę która obudzi w nas prawdziwych poetów! Wszystko będzie polegać na tym aby budować powoli...
1. Nick w grze: Drone_44 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: LucjaneKK 3. Serwer: Open Creative 4. Przybliżona data: 07.06.2018r 5. Opis wykroczenia:...
1. Nick w grze: Drone_44 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: ZelkowaNatalka 3. Serwer: Open Creative 4. Przybliżona data: 05.06.2018r 5. Opis...
1. Nick w grze: Drone_44 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: LucjaneKK 3. Serwer: Open Creative 4. Przybliżona data: 02.06.2018r 5. Opis wykroczenia:...
Witam :) Chciałbym zaprosić każdego kto pragnie pochwalić się jakimś swoim budowlanym dziełem na craftapple pod ten post. Prosiłbym o kilka...
Witam. Ostatnimi czasy zauważyłem, że administracja zablokowała możliwość użycia wszystkich mikstur na creative. Rozumiem w pełni dlaczego zostało...
Post powstał z pobudek atencyjnych. W sumie to na craftapple jestem obecny od jakichś 2 miesięcy więc powinienem się przywitać. Jestem złym...