Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Prośba jest pisana w imieniu GangWitoslawa, gdyż nie może napisać samodzelnie bo ma bana. 1.Nick z gry:GangWitoslawa, Witek, polski__freddie,...
Nwm,jak tak to pwenie niespodzianke tez ;-; Czy chciałbyś/abyś miec raka który zmienial ludzi zeby niebyli rakami ;3 ;3 ;3
Nie jestem psem tylko wilkiem :3
Witajcie dawno mnie niebylo.Pamieta mnie kto jeszcze? :3 PS.Jestem z starego pokolenia graczy (sporo osob ktore graly kiedys niegraja tera i teraz...
Ok dzięki za szybką odpowiedz
Witam Chciałbym zgłosić na szybko,że gdy wysłałem sms w sklepie dostałem kod zwrotny wpisałem go raz wyskoczyło że błędny,gdy wpisałem poraz drugi...
Dzięki za pokazanie mi błędów Nameless, następnym razem bardziej się postaram :D [hr] Dzięki GirlUltraXD za głos na tak, następnym razem spróbuje...
Są Lekkie błędy ale,ogólnie podanie na plus jestem na tak
Imię: Paweł Dokładny nick w grze: Wileek Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęsciej 2 godziny...
Chciałbym dodać,że gdy jest mało (do około 8) graczy niewywala gdy jest ich więcej (od 10 w góre) zaczyna wywalać
15:20 Nadal wywala około co 2 min.
Jestem na tak, muzyka umilyła by grę a na internecie niemoge nic znalesć
jestem za ub ,ponieważ możliwe że nawet niewierziała że ma zainstalowanego x-ray i jak sama mówila spała o tej godzinie wiec mysle że dobrym...
JEstem na tak! :D
Imię:Jestem Paweł. Dokładny nick w grze:Wileek. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Dziennie gram...