Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Brak wzoru. http://craftapple.pl/forum/thread-11.html Samo podanie wyglada na słaby żart.
Wejdź na SB i zobacz czy ktoś nie zna Swiezaczek/rageOFF. Ma on bardzo wysoką aktywność na serwerze.
Jestem na duże TAK. Osoba bardzo aktywna na Skyblocku. Chętnie z własnej woli pomaga graczom itp. Dużo czasu spędzonego wspólnie na TS i w grze...
Dużo pytań nie zrozumiałaś. Polecam przejrzeć podania innych osób (Chociaż czasami trudno określić samemu które są jakościowe)....
http://craftapple.pl/forum/thread-9051-post-59619.html#pid59619 *slap right in the face*
Sky Wars niedługo będzie tak przy okazji
RE: Cuś Kiedy wersja 1.11 ma oficjalną premierę? Czekam na odpowiedź :3
Codziennie przed snem itd. Ogólnie mam go w wersji papierowej i elektronicznej (telefon). Znam cały i wiem w którym paragrafie znaleźć odpowiednie...
Półpłyki :D Dolna połowa. Na górnej normalnie się respią. #EkspertzSB
6. Wykorzystywanie wszelakich błędów, bugów serwerów Minecraft Craftapple Network lub gry Minecraft, w celu odniesienia korzyści,...
Oczywiście nie tylko jedno konto
§ 4 4. Zabronione jest szerzenie nieprawdziwych/mylących informacji, które mogą być wykorzystywane w celu osiągnięcia korzyści bądź...
1. Jak masz na imię? Szymon. 2. Jak masz na drugie imię? Brak. 3. Twoja ksywka. Nora 4. Jak masz na nazwisko? Kowalewski 5. Ile masz lat? 19...
XD Śmiechłem jak to czytałem. Brak uprawnień. Prawdopodobnie nie przeczytany regulamin. Poczytaj inne podania może zrozumiesz część pytań.
A - Arbuz B - Blok magmy C - Chleb D - Drewno E - Enderman F - Furtka G - Glina H - Herobrine I - Iglo J - Jabłko K - Kres L - Latarnia...
Jestem na Tak. #pat277naPomocnikaTS
"Odbanuj mnie chociaż abym wziął ity" ~ MaksProo 2k16. Cytat z TS
Edit :Widziałem pozytywną aktywność w grze (tak Nora gra na survi). Jestem na Tak.
Jestem na Nie. _Zielony_ już się wypowiedział w tej kwestii więc nie będę kopiował jego wypowiedzi. Ohohoh, jaki zadumany w sobie.
#IT'S OVER 9000