Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
1. Nick w grze: Hyperion 2. Nick oskarżonych: Shtarker & Nejsik 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 10 marca 2016 rok. Godzina: Ok. 21:00...
Imię: Henryk Dokładny nick w grze: Hyperion Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Gdy przeglądałem listę...
Czy kłócenie pomoże wam w czymś? Gra jest po to, by się w niej bawić, spędzić jakoś wolny czas, a nie robiąc z igieł, widły. Na filmie widać...
Cześć. W tym wątku opiszę wam moją propozycję dotyczącą regulaminu, a więc. Zapewne każdy z was wie, że za reklamowanie serwera jest ban na 21...
Z tego co mi wiadomo nie jest możliwością, abyś dostał bana na IP tylko za używanie xrey. Musiałeś otrzymać tych banów więcej, a cierpliwość...
Jeżeli gracz używa killaury i reklamuje serwer na kilku kontach powinien otrzymać bana na IP. Chyba, że ma zmienne wtedy nie będzie można nic mu...
Według regulaminu były członek ekipy nie może wrócić na swoje poprzednie stanowisko, lecz jeżeli byłaś pomocnikiem bez zarzutów myślę, że powinnaś...