Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Ty i ja wiemy co mam na myśli. deevee1982
popek713 całkowicie to poprzekręcałeś. deevee1982
Sensowne rozwiązanie to dawanie np 3xwarn za przeklinanie. 3xwarn = tempban 24h. Nie zmieni to jednak faktu, że dalej będą tak robić ;) deevee1982
Mało tego u N9q nie dość, że dzielą na cały blok (około 200 rodzin) to jeszcze na domiar łącze SDI. deevee1982
DropTagOnKick: When set to true, will cause players to stop being tagged when they get kicked from the server. Zależy teraz gdzie wraca po...
Fuck logic. EOT. deevee1982
Mr_Diamencik: Astar masz racje, że nie sugerujesz się "opiniami" innych, to podstawa. Mr_Diamencik: i ja widzę, że na decyzję Infiego nie...
Astar, jakbyś miał kupić auto to kupisz bo ktoś je zachwala w reklamie? Myślę, bynajmniej ja bym tak zrobił, że zacząłbyś od zapoznania się z...
Astar, dlaczego nie czytacie opinii innych graczy? Chciałbyś mieć w administracji kogoś kogo nikt nie lubi i nie ma autorytetu wśród innych...
Puma, chodzi mi o resztę twoich postów. Powielasz tematy, które były już przerabiane, albo chcesz czegoś co zostało wycofane. Proponuję poczytać...
Boże. Przeczytałem twoje posty. Za takie tematy powinien mieć mute na tydzień, żebyś przeczytał wszystkie posty, które zostały tu napisane....
Z ciekawości wszedłem bo zastanawiałem się co to "wies". Proponowane tytuły: 1. Wioska NPC 2. Kupię wioskę NPC 3. Wioska NPC poszukiwana 4....
Co tu się wypowiadać? Gracze ustawili sobie takie samo hasło u Rotshita jak mają tutaj. Zniszczyć apple... no LOL. A gdzie zdrowa konkurencja?...
Nie chodzi o wersję gry, którą ty uruchamiasz, ale o wersję serwera. Wcześniej serwer był na 1.7.2, niedawno został zmieniony na 1.7.5. Od tego...
Też tak miałem po zmianie na 1.7.5 Teraz nie wiem czy tak jest, bo nie gram. deevee1982
Pomogłem to polub to ;> deevee1982
Wątpię, że dostaniesz. Jeżeli zrobiłeś tam cuboid wpisz: /ps locations pokaże ci gdzie masz postawiony cuboid. Włączasz koordynaty F3 i biegniesz...
KeiNett Launcher, jeżeli chodzi o pirackiego launchera. Ja mam akurat legalnego. deevee1982
Gdzie znikła kwestia ze spinaniem dupy i co autor tego bonmotu miał ma myśli? deevee1982
Redukcja do 4 koksów + 1 diax.