Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Siema dawno mnie nie było na serwerze bo byłem na wakacjach w Hiszpanii, ale teraz będę na serwerze :). Imię: Nazywam się zbyszek....
Dokładny nick w grze: zbyszek. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 3 do 4 godzin :). Ile masz lat: Mam obecnie 17 lat. Na jakim...
Cześć, Witam was wszystkich w tym słonecznym dniu :). Na początek życzę wam wszystkim udanych dni wakacji w domu jak i nad Morzem. Ja sam...
Za 4minuty 11 sierpień czyli moje urodziny!!! <3
Podanie na Pomocnika zbyszek Zapraszam do przeczytania mojego podania. Dokładny nick w grze: zbyszek...
Dlaczego Yumi ma degrada?
czesc zauważyłem, że był konkurs na wierszyk a mnie nie było :-/ i postanowiłem teraz go napisac nie na konkurs ale po to żebyście ocenili....
Cześć, mam taką propozycję by dodać plugin do czysczenia/włączania/wyłączania cheatu ponieważ gdy gracz reklamuje serwer to użytkownicy craftapple...
Witam. Nie gram dość dużo z powodu, że jestem na wakacjach a na laptopie obecnie nie mam Minecrafta. Więc przepraszam was za to. Dokładny...
Witam. To jest moje drugie podanie o pomocnika. Trochę nabrałem wprawy w pisaniu podań gdy podziwiałem podania m.in. teraz już pomocnika...
Ej słuchajcie!!! Mój dom jest nawiedzony coś puka na górze help!!! na serio mogę zrobić filmik wyraźnie to słychać. O kurde pomocy!!! [hr] o...
mam propozycję, żeby na serwerze survival było losowanie co 5 minut a nagroda to kox.
Dokładny nick w grze Zbyszek Ile czasu możesz poświęcić serwerowi No w sumie ponad 4 godziny lecz dość dawno mnie nie było i nie które...