Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Zgadzam się, On sobie nie radzi na tej posadzie, zwykli gracze mu pomagają być pomocnikiem XD ale co się dziwić jak Infi zajmował się ekipą to...
Jestem na nie, moim zdaniem nie nadajesz się do pełnienia tej rangi, złożyłeś już dużo podań na wcześniejszym nicku, i Ci nie pykło, wiec...
Witaj na CRAFTAPPLE, chętnie z Tobą pogram :) Miłej gry
Nie ten dział, napisz tutaj -> http://craftapple.pl/forum/forum-15.html
Ja mogę ;d
Pomocnik jest od rozwiązywania takich sporów. - Nie udzielasz się na forum - Bardzo mało czasu możesz poświęcić w dni robocze. - Bylas...
Proponuję zablokować komendę /losowytp podczas walki, bo można nią uciec. Propozycja dotyczy serwera survival.
Tak, jakiś tam Tren. Zasnąłes kiedyś na lekcji ?
Nie miałem jeszcze okazji śpiewałeś/aś kiedyś przed publicznością ?
Propozycja pierwsza jest nawet ok, ale Administracja już teraz ma dużo pracy, przy nowych trybach, więc moim zdaniem można by było to odłożyć na...
Trochę Widziales kiedyś poród kota :v ?
Troszkę umiem Umiesz tańczyć?
Może zamiast robienia dużych działek to dac możliwość powiększenia działki, np. Działkę można powiększyć po wykonaniu 35 zadań itp. Albo po prostu...
Jestem na TAK. Podanie jest ładne. Posiadałes na ts już wysoką range, więc wiadomo, że się nadajesz. Długo tutaj jesteś i wiesz co i jak. Do...
Ja osobiście jestem na TAK. Podanie bardzo mi się spodobało. Na serwerze widziałem Cię tylko raz (Pewnie dlatego, że nie dawno co wróciłem) i...
Pióra, blee ;x Smak gumy do żucia ;d?
Trochę tam umiem ;x Umiesz spiewac?
Od teraz na forum będę znany jako "Normaly", jednak na serwerze dalej zostaje przy nicku "Arvinu"