Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Mam, masz zwierzaka?
Nie mam xD masz gwiazdę śmierci?
Ustalmy sobie godziny pracy, xD gdybym tak mogł strzelać bany i muty, choć o awans nie prosze to by było owiele bardziej ogarnięte
słuchaj nie widzisz tego od mojej strony , tu odpisać masie ludzi tu wyrzucić kogoś, przytoczę tu pewne zdarzenie. "spox kickni go daj mi bana"...
panowie a ja myślałem że polecę z rangi ale powinno być ok, natomiast poraz setny przypominam że komenda na wyciszanie gracza powinna być dodana...
jak tak klniecie na siebie non stop to nie da się ogarnąć i nie jestem w stanie tego wszystkiego zobaczyć bo czat szybko ucieka, Mrastar jest...
lol właśnie sie skapłłem ze tak jest! xD
Witam dziś chciałbym podzielić się owym pomysłem by po 3 kickach za cokolwiek był ban na godzine, jestem pewien że ułatwiło by to sprawe czatmodom...
ja gdy miałem dobry sprzet i niestarałem sie o czat moda obserwowałem graczy z mapki, potem czekałem sobie w miejscu gdzie koleś sobie set home...
jak zwykle żadna metoda nie daje 100%
a kto powiedział ze ma być łatwo?
ludzie spokojnie adm by nas uprzedził zresztą ile svip zostało ostatnio kupione hajs się zgadza zapewniam :)
Każdy gada wyłączyć pvp na surowcowej ale nikt jeszcze nie powiedział wam jak się bronić przed kimś z full eq. Aby skutecznie uciekać fajnie mieć...
ciekawy pomysł ale problem pvp na surowcowej niedługo ma zostać rozwiązany, a moja rada co do pvp na sur taka RZUCAJCIE PEREŁKAMI :) :cool:
reistal javy i mc
niesamowite, też takie robiłem ale mój komp umarł
jak ustawić coś w rodziaju awatara, wiekszosć z was ma acziwmenty ( też taki mam ) ale nie wiem gdzie ustawić ;/:-/
Mam taki pomysł by powstała mapa creative całkowicie odrębna od reszty, na której kazdy na gm1 mogby wybudować zamek jakiś budynek, co dusza...
ryzyk fizyk?
moze wgl zamiast mapy sur nazwijmy ją pvp? ;D ja jestem na tak