Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
infi wiec co ?
ludzie by przestali kupywac svip ale z jednej strony trzeba by obnizyc cene setów w sklepie na mniejsza bo wtedy by sety padały ja np dzisjaj...
1.Nick z gry:TOLDI 2.Data otrzymania bana:dawno dawno 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: okradanie kont 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ? Bo...
Byłem na jednym serwerze i zobaczylem ze tam jest autoban za kill aure.Chodzi o to ze jak ktoś włączy kill aure automatycznie go banuje....
popek ja przejechałem koniem przez 7 kratek ale koxa zmarnowałem
ale jak by było np. Blist sg czyli igrzyska śmierci podniosło by to zdecydowanie liczbe graczy
Skoro XInfiniterX postawnowił że bedziemy wybierac survival czy creative jak bedziemy sie logować w lobby to pomyslałe żeby dodac dodatkowo inne...
1.Nick z gry:TOLDI 2.Data otrzymania bana:2014.08.15 około 17.30 3.Screenshot z informacją o banie:nie posiadam 4.Sytuacja oraz powód...
1. Nick w grze:TOLDI 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:hard122 3. Serwer: (np. survival/creative): survival 4. Przybliżona data: 2014,08,14 około...
1. Nick w grze:TOLDI 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:pepe122 3. Serwer: (np. survival/creative):survival 4. Przybliżona data:13.08.2013 około...
weź starego kolege nie poprzesz
Dokładny nick w grze:TOLDI Czy posiadasz range Vip/SVip:Svip Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: do 5h dziennie Ile masz lat:14 ale jestem...
Nick w grze:TOLDI Nick oskarżonego:HortYY Serwer:survival Przybliżona data:2014-08-07...
[attachment=227][attachment=227] h
ludzie marcin_wdr specjalnie sie nie klepał na tym filmie wcześniej
ludzie marin_wdr miał bana za reklame ts dotał bana przez n9q ale n9q dostął degra i infi usuwał wszystkie jego bany opróćz reklam i 1 niechcący...
wojtek1234 wstawiaj
ludzie nie zncie komendy np /t i ciągle ją spamujesz
duzo skarg na niego mi sie na skype przyznal [hr] infi a wiesz ze on to comycos15
po mojemu ban