Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Nie Carlag?
-nara
No chyba NIE :p
"Cenzura dostane tego Cenzuranego admina Cenzura" "Dobra Cenzura i tak nie dostane" Myślę, że to wystarczy.
:rolleyes:
Niby jesteś milutka, ale nie jestem do Ciebie przekonana. Neutral
Nie. Za mało się starasz.
Nie :D CreeperPL
Wypadł ci ban od three. WRZUCAM MONETĘ
Witaj. Polecam przeczytać regulamin (nawet kilkukrotnie) bo zdążyło już mi się oberwać banem.. A tak poza tym to miłej gry życzę.
Niezbyt mnie przekonałeś. Przeciw.
-Brak wzoru: https://craftapple.pl/forum/threads/wz%C3%93r-podania-na-pomocnika.11/ -zły prefiks -nie nadajesz się, no sory. Na NIE.
Skarga została złożona wcześniej przeze mnie. Skargi bez wzoru nie będą rozpatrywane WZÓR :...
1. Nick w grze: ChoKo_LovePeach 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: kapikaczmarek 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 04.09.2017r. 5. Opis...
1. Nick w grze: Choko_LovePeach 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: pat277 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 03.09.2017 5. Opis wykroczenia:...
Witaj. Miłego grania życzę. Ps. Znaleźć możesz mnie na survivalu.
Witam. Mam propozycję by dodać craftowanie magma creamów z magma bloków. Jak wszyscy zapewne wiemy z czterech magma creamów można stworzyć blok....
Witam, moją propozycją jest to, aby administracja afk (/afk) pojawiała się na 'tab' pod kolorem fioletowym, a nie białym. Dlaczego tak? Odpowiedź...
1. Nick w grze: ChoKo_LovePeachy 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Teeom1 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 03.09.2017r. 5. Opis...