Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
1. Nick w grze:DayBreak 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:SpiFire 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data:2014-09-07 5....
Bardzo miły i sympatyczny gość, jestem na tak. :)
Dostałem już bana 2 razy, więc po co mi 3 .. Serwer mi się spodobał, więc troche pomyśl jaki typ po 2 razie dostnia bana chciałby jeszcze 3...
1.Nick z gry:DayBreak 2.Data otrzymania bana:24.8.2014 3.Screenshot z informacją o banie: https://imageshack.com/i/ez2ckZjqp 4.Sytuacja oraz...
1. Nick w grze:DayBreak 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:XaviRPK, prot122 3. Serwer:survival 4. Przybliżona data:2014-08-17 5. Dowody...
Nie logłeś przez spam ponieważ cały czas biłeś :)
31 dokładnie, ale nic nie szkodzi zmienie później. :D Co do XaviRPK jak myślisz? Hełm nie pad ani nic możesz sprawdzić nawet sobie.
1. Nick w grze: DayBreak 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:prot122, XaviRPK 3. Serwer: Survival) 4. Przybliżona data:2014-08-17 5. Dowody:...
Jestem na tak. Niech wypowiedzą się inni.
Jestem na TAK. Niech wypowiedzą się inni.
Czy można by zrobić tak żeby 20 lub więcej kratek od surowcowej nie można by nic niszczyć i budować? Co o tym myślicie? :P
RE: nwm czy on powinnien grać na sererze Na sererze? To raczej ty nie powinieneś grać ;) , sprowokowałeś mnie.
Wtedy loganie było dozwolone, a to się zdarzyło po tym jak wioletta powiedziała: Ot teraz będą za to tempbany :)
No tak tempban.:P
Mi też się takie coś pojawiło O.o :P
1. Nick w grze:ERROR05 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:TOLDI, Blazej1 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data:...
Nawet jeśli wykorzystał buga, to jakim cudem wykorzystał bijąc koxem? Chyba jak coś się pisze to się nic nie robi... :P