Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Gracze mogą budować co chcą - świadczy to tylko o nich. //Do zamknięcia
1. Nick w grze: Yumisiek 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: izaak17 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 03.08.15 , 19:50 5. Dowody: [img]
Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić... Prosiłabym tylko abyś na priv podesłał mi linki do postów w których zachowuję się egoistycznie , arogancko...
Kornel , forum jest dla wszystkich graczy CraftApple jak i osób które nie grają w mc lecz chcą tylko popisać. Każdy może pisać tutaj co chce jeśli...
Brak poprawnego wzoru - zły prefix :) //Do zamknięcia
Rosja OneDirection czy ThirtySecondsToMars ?
Ludzi nie można wybierać ani oceniać , czy to papież , prezydent , biznesmen , weterynarz , fryzjer , bezdomny czy przyjaciel... ale jak już...
Jestem na TAK! Masz ogromny dystans do siebie i wspaniałe poczucie humoru lecz gdy trzeba jesteś poważny i ogarnięty. Miły , kulturalny jak i...
Osobiście nic tu nie widzę. Na pierwszych dwóch ss - każdy może napisać że nie lubi administratora albo dla żartu że chce niejako "kupić mózg...
czy Esther (z Sierota) czy Samara (z TheRing) ?
Nie będę powtarzać... ale to pierwsze. Dawid Kwiatkowski czy Justin Bieber?
[img] A takich wyzwisk w stronę moją jak i Infiego było wiecej... Prócz tego na czacie nie raz zachowujesz się nagannie dając zły przykład...
1. Nick w grze: Yumisiek 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: kox100 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 31.07.2015 , 09:50 5. Dowody:...
1. Nick w grze: Yumisiek 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: JulianPL 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 30.07.2015 , 23.50 5. Dowody: [img]
Nie lubię zbytnio barszczu... ale biały szczególnie mi nie smakuje IPhone5 czy SamsungGalaxyS5 ?
Pączek bo nie gada i jest grubszy niż Czesio Stich czy Minionkek
RE: Bremso _Monday_ , to że Bremso jest lepszy od Ciebie na PVP nie znaczy że musisz się mścić składając bezsensowne skargi. Osobiście nic tu nie...
Osa... zwłaszcza jak ma się uczulenie na jej ugryzienie 3-letnie dziecko w mc czy troll udający 3-letnie dziecko w mc?
1. Nick w grze: Yumisiek 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: MrKick 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 27.07.2015 5. Dowody: [img]
Rozpisz pytanie jaśniej. Na tą chwilę mogę powiedzieć tylko że do żadnego sposobu nie potrzeba konta a zakupy robimy za PLN z skarbonki.