Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Ostatnio tych podań, to jak grzybów po deszczu...masa! Jednak Twoje podanie NIDAN wyróżnia się, bo jest estetyczne, czytelne i sensowne. Czepiają...
wypadła Ci gumowa kaczuszka xd wrzucam pieniążek...
" temperatura wzrasta" -no yo, grypa mnie łapie xd
Automat nie przyjął hehe. Astar dawaj koordy, gdzie automaty z takim sprzętem stoją :) wrzucam monetę..
Pat jak wyrzucileś monete to nic ci nie wypadlo :) no to wrzucam monete..
wypadla tobie guma do....żucia xd wrzucam centa..
wypadl ci plastikowy pistolecik xd wrzucam monetę..
Wypadl ci pajacyk! wrzucam monete..
ojej a mi : " ZAMKNIJ OCZY I POMYSL"... dobre xd
a teraz: " będzie lepiej"....też prawda xd
KAPSELEK DLA CIEBIE!!! :) Sprawdź co Ci powie kapselek. Wystarczy kliknąć na powyższy tekst. Zapraszam do zabawy :) wpiszcie tekst z kapselka i...
Tak, (gość na poziomie). Lubisz zabijać w MC?
Tak grasz w Skyrim-a?
Ekhem, zrozumiałam, że na /msg można bluzgać do woli bez żadnych konsekwencji. Jednakże SZTUKĄ jest: umieć zachować się w każdej sytuacji....
Ok, czasem dzieciom trzeba dać trochę luzu, gdzieś muszą się wyszaleć przecież :)
Bizon i MrAstar, wiadomości na PW są ignorowane? Czyżby? Jeden drugiego na PW może zbesztać, ale za reklamę na PW jest BAN. p.s. Bizon, na czacie...
Matimrpl, Ty marzysz żeby ogarniać serwer i czat? Proponuję abyś zaczął *ogarnianie* od siebie samego. Jak na 19 lat, to podanie jest żałosne....
CJ227, tak jak marcinek7 jestem na TAK
W lutym 2014 roku mialeś 15 lat, w marcu i sierpniu już 17 lat, teraz 18? Młodziutki, pewny siebie i ponad cenzurą, nadal z pisownią na bakier....
RE: [PODANIE] Pomocnik Kolejne ciekawe podanie napisane od siebie, a nie zrypane. Mnie się podoba wiec jestem na TAK