Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Mam propozycje żeby udostępnić serwer CraftApple na innych wersjach minecrafta /1.10 , 1.9./ (gracze grający na tych wersjach nie będą widzieli...
Mam propozycje żeby dodać możliwość zmiany podłoża na działkach Moim zdaniem przydało by się to Z góry dziękuję ?
Nick w grze: Tomek456 Nick oskarżonego: XxVerKoxXxPL Serwer: Creative Przybliżona data: 27-05-2016 Opis Wykroczenia: Reklama, obraza serwera i...
Mam propozycje żeby zrobić 2 tryby creative. (jeden taki jak teraz u drugi działki 100x100 lub 150x150) Ponieważ gracze by mogli budować większe...
Dlaczego stojaki na zbroję nie działają!!!!!!?
Mam pytanie. Dlaczego na serwerze Creative gdy powiesimy ramkę na przedmiot lub obraz po chwili znikają? Nie wiem czy to błąd serwera czy to jest...
Dokładny nick w grze:Tomek456 Nick oskarżonego:DominikGames Powod:obraza serwera administracji i nie odpowiednia dzialka Dowody w...
Mam propozycje żeby wprowadzić redstone wzbogaciło by to rozgrywkę i przyciągnęło graczy :)
Imię: Tomek Dokładny Nick w grze: Tomek456 Ile czasu spędzasz na CraftApple/serwer: 3-7 godzin najczęściej na Creative. Data urodzenia: 17...
Mam Problem z Lagami na serwerze creative . skin się zatrzymuje i nie można nic robić. Proszę o zażegnanie problemu jeśli to możliwe :)
Imię: Tomasz Dokładny Nick: Tomek456 Ile czasu dziennie prze bywasz na mc/ na jakim serwerze najchętniej: 4/5 godzin / Craftapple.pl. Creative...