Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Jest tu dużo błędów. Nie pomagasz innym. Jestem na NIE.
DejVoo też miałem pisać na niego skarge
Zawsze możesz sobie usunąć wyspę i przenieść się gdzieś indziej.
Jestem na NIE. Niektóre fragmenty zostały skopiowane z podania DejVoo.
Czy ja wiem czy to podanie jest takie piękne ? Do najlepszych nie należy. Jest tu naprawdę bardzo, ale to bardzo mało napisane. Brakuje słów,...
Jestem na NIE!
Hah..., zgadzam się z tb reconnect w 100%. Po wyjściu nie da się normalnie bić. P.S. Ten mur co Adsone usuwała to chyba był mój :D
Zależy Ci tylko na randze jestem stanowczo na NIE!!!
Jestem na NIE.
JESTEM NA nie :)
Hahaha..., szczerze to rozbawiłeś mnie tym kolorem niebieskim :D Co do Podania: Jestem na NIE.
Jestem na Nie.
Creepez popieram Cie w 100 %
Nie lubisz wulgaryzmów, a dałeś/łaś wulgarną nazwę miecza ? Wiesz co czegoś tu nie rozumiem bo piszesz tu cytuje: długo ale gralem pod...
Napisałeś że to jego set !
jego setu ? jego setu ? powiadasz! To jego własna rzecz palancie!!!
popek713 oddał Ci ity nie CENZURA mi tu!!! Kłamiesz na każdym kroku żeby Tylko dostał degra za tego głupiego kica! Ty się ciesz że mnie na pvp nie...
Hah..., wasze wypowiedzi naprawdę są żałosne!! Wy tylko czekacie na to, żeby ktoś otrzymał degra! Jesteście moim zdaniem żałośni -> każdy może się...
kondrat3 właśnie takim zachowaniem pokazujesz jaki naprawdę jesteś. Masz mały wiek, więc nie sądzę, żeby Admin Ci to Podanie przyjął. Spróbuj...
Niektóre fragmenty ściągnęłaś z innego podania, a nawet z innych podań. Lecz jeden fragment jak skopiujesz to się nic nie stanie. Co do...