Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Dokładny nick w grze: xXrepoXx Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:4-5h Ile masz lat:15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np....
Dokładny nick w grze: GWkuba Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:3-4h Ile masz lat:15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np....
Witam! Mam pewien problem. Grałem sobie na serwerze i wyrzucilo mnie. Bylo napisane disconnected. Teraz niemoge wejsc na ten serwer jakby go nie...
1. Nick w grze:GWkuba 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:szczurek1 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data:23.04.2015 5....
1. Nick w grze:GWkuba 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:Colorfull 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data:18.04 2015 5....
1. Nick w grze: GWkuba 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Phantom_Screw 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data:...
Dokładny nick w grze: GWkuba Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-4 godziny Ile masz lat: 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:...
Dokładny nick w grze:GWkuba Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:4h Ile masz lat:15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival,...