Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Co sądzicie o takiej komendzie ? Po wpisaniu tej komendy dany gracz nie będzie mógł cie ranić. /sojusz <nick sojusznika> /sojusz <nick sojusznika>...
Porażka bo wyrzuca niewinnych graczy...
Nie można sie klepać Za szybko mobków bić też nie można Kurde nie długo za zbyt szybkie stawianie klocków bedzie wywalać... Nie dość ze ciągle...
1. Nick w grze: Lajonek 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Overwatch 3. Serwer: (np. survival/creative) Forum. 4. Przybliżona data: codziennie....
Słuchajcie nie jest to głosowanie kto chce a kto nie chce zeby mnie odbanowano lecz to sprawa między trolem a mną
1.Nick z gry:Lajonek 2.Data otrzymania bana: 04.10.2015 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Obraza administracji 4.Dlaczego miałbyś dostać UB...
zobaczcie na pierwsze uderzenie... on bił tak dużo razy więcej lecz nie zdążyłem tego nagrać
1. Nick w grze: Lajonek 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:SzabelaPL 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 29.09.2015...
Dokładny nick w grze: Lajonek Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Poświęcić dziennie mogę około 5 + godzin. Ile masz lat: 16 lat Na jakim...