Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Witaj Isalf. Po przeczytaniu i przeanalizowaniu twojego podania doszedłem do wniosku że masz szansę . Widzę cię na serwerze jesteś kreatywna,...
lucklucky10 ty do każdego jesteś na nie więc nie udawaj takiego poważnego gracza -,- , a ty Goldmythman źle myślisz i to widać powiedz mi kto...
Ty Gangstar wiesz co jest twoją słabością bo ja wiem :to pewność siebie,myślisz że jeśli dasz jakiś lipny z niczego cytat to myślisz że każdy ci...
Witam. W imieniu swoim jak i swojej dziewczyny bardzo mocno proszę o odbanowanie gracza "_superliwia_". Wiem że ten gracz popełnił błąd i dostał...
Hmmm.Twoje podanie jest wg mnie bardzo dobre , jesteś aktywna na serwie , ogarniasz niektórych czasem nawet mnie -,- , myślę że zasługujesz na...
Ładne podanie i ogólnie ale czasami wkurzasz tym swoim kijkiem ^^ , a w ogóle wszystko dobrze.Jestem na tak przechodzisz dalej :P
Drogi przyjacielu odpowiadam na twoją opinie ponieważ niedokładnie przeczytałeś moje podanie . Jest w nim wyraźnie napisane że jestem dostępny na...
Imię: Mateusz Dokładny nick w grze: resroj Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przybywam na Creative...