Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
1.Nick z gry: Mój nick to _superliwia_ 2.Data otrzymania bana: 27 luty chyba, wiem ze w ferie dostalam bana. 3.Sytuacja oraz powód...
1.Nick z gry: _superliwia_ 2.Data otrzymania bana: 21 luty chyba 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: x ray 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:...
1.Nick z gry: _superliwia_ 2.Data otrzymania bana: Nie pamiętam dokładnej, ale wiem, że w ferie 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Xray ;)...
1.Nick z gry: _superliwia_ 2.Data otrzymania bana: 22 luty, 2016 rok 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: X ray, multikonta 4.Dlaczego...
1.Nick z gry: _superliwia_ 2.Data otrzymania bana: dzisiaj 22 luty 2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: ojoj przyznaje się do x raya i...
Imię: Moje imię to Oliwia. Dokładny nick w grze: _superliwia_. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:...
1. Nick w grze: _superliwia_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: XeLl 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data: 15.02.16...
1. Nick w grze: _superliwia_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Dama_Minecrafta 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data:...
Witam, chciałabym, żebyście dodali nową komendę na SeaBlock /rozkladam. Jest ona na Survivalu, ale na SeaBlock też by mi się przydała ;) proszę o...
1. Nick w grze: _superliwia_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: EnecraftENCHPL 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data:...
Imię: Mam na imię Oliwia. Dokładny nick w grze: _superliwia_. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:...
1. Nick w grze: _superliwia_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Fokos 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 04.01.16...
1. Nick w grze:_superliwia_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:James_Daimond 3. Serwer: (np. survival/creative)creative 4. Przybliżona...
1. Nick w grze:_superliwia_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:VampireG 3. Serwer: (np. survival/creative)cv 4. Przybliżona data:19.12.15 5....
1. Nick w grze:_superliwia_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:klaudusie1212 3. Serwer: (np. survival/creative)survival 4. Przybliżona...
1. Nick w grze:_superliwia_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:kadad 3. Serwer: (np. survival/creative)lobby 4. Przybliżona data:11.12.15 5. Dowody:...
1. Nick w grze:_superliwia_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:Janek007 3. Serwer: (np. survival/creative)creative 4. Przybliżona data: 10.12.15...
1. Nick w grze:_superliwia_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:PolskaPeta 3. Serwer: (np. survival/creative)creative 4. Przybliżona data:28.11.15...
1. Nick w grze:_superliwia_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:ReddingPL 3. Serwer: (np. survival/creative)creative 4. Przybliżona data:22.11.15...
1. Nick w grze:_superliwia_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:kamilxddreklama 3. Serwer: (np. survival/creative)creative 4. Przybliżona data:...