Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Witajcie, propozycja brzmi: Proponuję wyłączyć czat na lobby z tego powodu że czasami panują reklamy innych serwerów.
1. Nick w grze: mati 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: NSpringTramp 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data: dzisiaj 5....
Proponuję żeby dodać rangę "Użytkownik kanału" Co by to dawało? Możliwość wchodzenia na kanał bez hasła, jakie może być na kanale.
Witam, moją propozycją jest, żeby mieć kanał swój prywatny potrzeba min. 3 osoby żeby administracja/ekipa mogła stworzyć kanał prywatny. Tyle.
Z tego co wiadomo że będzie nowa edycja creative. I jest odemnie pytanie. Czy będą jakieś pojazdy/meble? Bo na serwerze dużo graczy ma...
Imię: Mateusz Dokładny nick w grze: mati1x1 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 2-5h. Można mnie...
1. Nick w grze: mati1x1 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: gabybr10 3. Serwer: (np. survival/creative)creative 4. Przybliżona data: Dziś 5....
1. Nick w grze: _ToyMangle_ <-ona mi przesłała ss. 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Axelus 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4....
1. Nick w grze: _ToyMangle_ (Nick koleżanki, ona mi przesłała ss) 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: ziomki 3. Serwer: (np. survival/creative:...
1. Nick w grze: mati1x1 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: hujter12 3. Serwer: (np. survival/creative) Lobby 4. Przybliżona data: Dziś 5. Opis...
1. Nick w grze: mati1x1 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: daneek 3. Serwer: (np. survival/creative) creative 4. Przybliżona data: Dziś. 5. Opis...
Cześć. Niektórzy mają problem z wejściem na ts3. Pytają się gracze jak wejść na ts3, gdy wogle ts3 nie używają. ten poradnik akurat do tego...
Czyli wybieramy najlepsze osoby w poszczególnych kategoriach. Głosowania będą prowadzone przez ok 5-7 dni raz w miesiącu! Oczywiście nie będziemy...
Moja propozycja będzie krótka. W dziale "Przywitaj się" zmienić na "Przywitaj się/Pożegnaj się" By było normalnie, tylko że gracze będą się...
Dzień Dobry, serwer CraftApple Network planuje nową edycje i jedno pytanie mnie kręci. Czy będzie drop z stone ?
Licytacja ! Z okazji że odchodzę robię licytację mojej villi. Magazyn, enchant, piecykarnia, fabryka jajek, farma marchewki ziemniaka oraz...
Witam, tak jak na początku chciałbym was pożegnać. Grałem z wami już cały rok. Były smutne chwile oraz wesołe. A teraz wymienie kilka osób:...
Mam 2 Propozycje. Pierwsza propozycja: Chcem żeby wprowadzić zmiany w regulaminie. Dla graczy którzy zareklamowali serwer proponuje żeby...
Dzień Dobry, mam problem z luncherami/Crashami. Gdy chcę zalogować się na serwerze, crashuje mi gre. http://imgur.com/a/CSx7Z Hate_you...
1. Nick w grze: mati1x1 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: JanJestFajny 3. Serwer: (np. survival/creative) creative 4. Przybliżona data:...