Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
1. Nick w grze: JulaJula 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Pixelowy__ 3. Serwer: (np. survival/creative) SkyBlock 4. Przybliżona data: 22.09.2017...
Witam! Mam pewien problem. Mam 2 działki na Cretivie. Celowo postawiłam je koło siebie by się złączyły w jedną dużą, a dalej były dwie małe. Co...
Imię: Julia Dokładny nick w grze: JulaJula Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Gram 2 - 4 godzin na...
Witam Chciałabym zaproponować aby w nowej edycji były jakieś modyfikacje, które ułatwiały by graczom np. szybko ścinać drzewa. Jeśli nie wolno...
Imię:Julia Dokładny nick w grze: JulaJula Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:2 godziny. Najchętniej...
Witam Mam problem ze zrobieniem zakupów a właściwie w logowaniu ponieważ wpisuje mój nick i hasło do serwera i nic tylko pisze że logowanie...
Imię:Julia Dokładny nick w grze: JulaJula Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 6 godzin dziennie...
Chciałabym zostać pomocnikiem co dziennie gram w minecraft po 6 godzin.