Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Pomocnik to osoba która ma dawać przykład graczom. No niestety gdyby oni brali z Ciebie przykład to chyba każdy, by od razu /mute dostał. Podanie...
indianajones1899 Ten dział jest po to, aby odwoływać się od swoich banów, nawet tych które były słuszne. Każdy ban jest słuszny, nie ma banów...
Jestem za UB. Dajcie chłopakowi jeszcze jedną szansę, każdy na nią zasługuje. Nawet ten najgorszy.
Aktualnie wspomagaczy używa 1/4 serwera. Wszystkie wspomagacze do kopania, bicia się pomagają tylko na początku, ponieważ prędzej czy później i...
Aha, rozumiem. Dzięki za odpowiedź.
Witajcie, W związku z tym, że niedługo wyjdzie nowa wersja Minecrafta, ślę do was pytanie, czy jeżeli serwer zostanie przeniesiony na inną...
Witajcie, Dziś na serwerze Craftapple.pl w trybie Survival zdarzyła się dość nieprzyjemna sytuacja. Szanowny gracz UltraSmrod postanowił...
Więc tak: Później: Sama sobie zaprzeczasz. Podanie jest dość chaotyczne w szczególności treść. Nie ma tu konkretów, piszesz tak jakbyś...
Mogłeś o tym myśleć, za nim używałeś KillAury. Dostajesz notorycznie bany na tym koncie za: 1. Cheaty (KillAura), 2. Obraza...
Gracz został zbanowany. Do zamknięcia.
Jestem jak najbardziej za UB. Może i reklamował serwer, lecz należy się mu druga szansa. Dawniej za reklamę dawało się bana [Perma], a teraz? 21...
Jako, iż nie jestem już zwolennikiem używania wspomagaczy typu "killaura", wypowiem się na ten temat, ponieważ znam się trochę na tych "cheatach"....
Witajcie, Mam do sprzedania zbroje diamentowe [4/3] lub full enchant, a także miecze diamentowe [5/2] lub [5/3/2/3/2] Cena zbroi: 3 zł...
Napisz do mnie w grze. Rozwiąże ten problem jednym machnięciem mieczem. :*
Powiem tak, jeżeli napisałbyś to podanie wyrzucając zbędne zdania z niego, dodał jakiś kolor, wzbogacił i ubarwił tekst w słowa, było by cudownie....
Podanie mówiąc szczerze mnie nie przekonuje do twojej osoby. Robisz błędy interpunkcyjne w takich miejscach, że, aż mi się śmiać chce. W dodatku...
vexen13 On ma 10 lat i ma prawo zachowywać się jak dziecko, bo jeszcze nim jest i dopiero się uczy na swoich błędach. Co do podania jest ono...
Jestem na Nie, ponieważ: -> Podanie ubogie, błędy ortograficzne jak i interpunkcyjne, -> Prosiłeś o to, aby zobaczono twoje podanie, -> Nie...
Widzę dobrze :]
Czy tylko ja tu widzę ból dupy ze strony niektórych graczy, ponieważ sznajper202 dostał Pomocnika?