Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Emmm... Pamiętacie jak pisałem że odchodzę..? Bo ja nie, wracam po długiej przerwie!
Witam, a raczej żegnam. Jak sam Temat mówi odchodzę, w końcu macie spokój co nie? kek Najprawdopodobniej nie będę już nigdy wchodził na serwer,...
Pewnie wielu z was zacznie od: Czemu nie złożyłeś tego posta w dziale skarg i problemów? No cóż, mój problem jest tak głupi, że nie ma sensu...
Chciałbym zająć działkę obok posiadłości pewnego gracza, jednak wszystkie działki obok są zajęte. Jednak jedna działka jest gracza JANEKGAMESYT,...
1. Nick w grze: Eijei 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: wikita55 3. Serwer: (np. survival/creative): Creative 4. Przybliżona data: 23 Marca 2017...
Szybkie cześć i od razu do rzeczy, Lobby: biorę do ręki kompas i sprawdzam czy jest już Serwer Skywars, nagle patrzę, Ostatni punkt w...
Dawno mnie nie było... No ale już jestem co nie? ;p Po tej przerwie od niedawna wróciłem! Jednakże tylko pare osób mnie pamięta ;<...
Hej! Jak wiadomo była przerwa techniczna i.. Na Serverze survival przed Przerwą miałem w Enderchest Dużo itemów oraz miałem ustawionego Sethoma do...
Raczej nie muszę tego tłumaczyć. Sprzedam 10 koxów, nie mniej, nie więcej. Cenę omówimy na Survival. (Jeżeli mnie tam znajdziesz).
1. Nick w grze: Eijei 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Ma22sdf 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: Dzisiaj (10.04.2016) 5.Dowody:...
1. Nick w grze: Eijei 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: iCarly1 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data: Dzisiaj...
Witajcie, W tym Poście chodzi oto aby Podać mi Propozycje Sygnatury. (Dla Mnie) Lub Po prostu pomysły ;DD I, wiem żaden z was nie zrobi tego...
1. Nick w grze: Eijei 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Marysia1101 3. Serwer: (np. survival/creative): Creative 4. Przybliżona data: Dzisiaj (...
To Będzie Bardziej Wiadomość Do Użytkowników Servera Używających Cheatów takich Jak Znany Nam: X-Rey . A więc Słuchajcie X-Rey'owcy... Po...
Proszę O pomoc w Sygnaturze. ponieważ Niewiem jak wstawić obraz do Sygnatury, Jestem Słaby W te Klocki ,, więc proszę was o pomoc. [hr] Obrazek...
Witam Wszystkich czytelników, ogłaszam Konkurs Rysowniczy opierający się na narysowaniu Naszego Admina: XInfiniteraX na Stronie:...
1. Nick w grze: Eijei 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Kijoch 3. Serwer: (np. survival/creative): Creative 4. Przybliżona data: 24.02.2016....
Imię: (przepraszam Lecz: Nie będę podawał moich danych osobistych) Przepraszam! lecz Nie Moge Dokładny nick w grze: Mój dokładny nick to: Eijei...
Witam, Jak Wiemy Gracz Który zakupił Vipa lub Svipa ma go na 80 Dni... --------------------------------------------------------------Chciałbym...