Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Cześć, robiłem event gracz kopacz chciał ugrać więcej więc stwierdził że nie dostał przelewu tutaj ss nie odpowiadajcie na ten post
Chciał bym oficjalnie, publicznie bardzo przeprosić gracza xXKorusXx za pomylonego kicka. Zamiast nacisnąć backspace nacisnąłem enter gracza...
Podanie ładne bez błędów. Niestety często otrzymujesz kicki ode mnie i od innych pomocników. Wyzywasz graczy. Masz kótki starz na serwerze i w...
Na tak: ładne podanie często pomagasz Na nie: masz mało punktów reputacji nie udzielasz się na forum Mógłbym być na tak ale za miesiąc,...
Dzięki za ocenę, a błędów nie jest dużo, prawie w ogóle nie ma. :)
Teraz ja Po pierwsze: podanie jest ładnie napisane, ładnie napisane. Po drugie: W punkcie o obowiązkach i uprawnieniach pomocnika napisałas:...
Mogłem się pomylić bo 5 lat temu... to było.. :]
Często pomagam, ale mogłaś tego nie dostrzec.:]
1. Imię: Antek 2. Dokładny nick w grze: antexol 3. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej gram...
No wiesz, edytowałeś podanie wtedy, kiedy już zostało ono ocenione. Jest mało błędów. Niestety byłeś/aś karany. Na obecną chwile neutralny...
[b]Zbroje ochrona IV 35 000 ac za cały set [b]Koxy 2000 ac za szt. [b]Diamenty za stak 14 000 ac Zapraszam /msg antexol na serwerze
[Imię]:Antek Dokładny nick w grze: antexol [Ile czasu dziennie przebywasz w grze , oraz na serwerach najchętniej]: w dni powszechne , dziennie...