Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Gracz bardzo uprzejmy, niesie pomoc nas każdym kroku, jest często aktywny. Jestem na Tak A co do bana każdy zasługuje na drugą szansę,...
Przepraszam, że nie w temacie ... Mean z jakich shaderów korzystasz ? :D Fajny ten murek widziałem polecam gracza.
Uwielbiam to miasto i Ciebie :D Czekam z niecierpliwością na oficjalne otwarcie miasta ;) Pozdrawiam HeroikPL
Takich Ludzi tam potrzeba :D Miło, że złożyłeś podanie jestem całkowicie na TAK No a powody już wymienione wyżej ;) Powodzenia
Sprzedane ThreeEyedMaster za 10k ;)
Sprzedane Hate_you za 100K !!! serdecznie dziękuję wszystkim za zainteresowanie
[img] Biuro sprzedaży mieszkań by HeroikPL Witam, Mam do sprzedania domek. Zbudowany jest z utwardzonej gliny, kamiennych cegieł i...
[img] Biuro sprzedaży mieszkań by HeroikPL Witam, Mam do sprzedania domek. Zbudowany jest w większości z utwardzonej gliny i śniegu. Z okien...
Zgodzę się z Ladavi, że czasami robisz banalne błędy ortograficzne ... Strasznie nie podoba mi się podkreślone zdanie ... Jest takie no eh pod...
Hmm.... Fantastyczne podanie... takie inne niż wszystkie(ale z tej lepszej strony) +Widzę bardzo często jak pomagasz graczom zarówno...
O nie !!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego Akurat Ty !!! :( Wszystkiego dobrego i powodzenia w pracy ;) Naprawdę szkoda, oj szkoda :( Ale trzymaj się i...
No raczej jestem na nie... To Ci Mój poprzednik powiedział, robisz straszne błędy!! I nie rozumiem tekstu typu: pomagam ale innych wkurza jak...
Ooo wiem takie questy albo inne takie rzeczy pewnie o to chodziło koleżance uważam to za super pomysł tylko zadania musiałby być naprawdę ciekawe...
To już chyba nie wiem o co chodzi może masz np złego optfine zainstalowanego bo nie każda wersja jest kompatybilna z shaderami
Po prostu musisz użyć słabszych paczek shaderów po zainstalowaniu modu. Jeżeli pobierasz jakieś to pobierz lite albo Standard. ;) myślę, że...
Pobierasz optifine stąd https://optifine.net/downloads ale wersję OptiFine 1.8.0 HD U D1 klikasz na nią i instalujesz. Stąd Shadery...
Dziekuję wszystkim za pomoc udało się :D
Dziękuję zobaczę
Cześć, Szukam osoby która pomogłaby mi w sklejeniu modów konkretnie 3. Męczę się z tym już od tygodnia i nie udało mi się razem złożyć(Może bo...
Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :D ;)