Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Cześć, Piszę nowy temat, dlatego że tamten został zamknięty. Odsyłam was do link'u. http://craftapple.pl/forum/thread-6498.html I nawiązując...
Cześć, Sprzedaję swoją działkę wraz z większą zawartością(bloki diaxów, 6xpiramida z buffem, za przelew na skarbonkę. Minimalna oferta to 3zł,...
Cześć, mam do sprzedania: Przecena !! - 2x Elytra/50gr za szt - 3x Głowa Smocza/50gr za szt - 2x Jajo ocelota/15gr za szt - 200k AC sprzedaje w...
Cześć Krótko, chciałbym żebyście zmienili mi nick na mój właściwy na Anski tutaj na stronie internetowej. Sam niestety dokonać tego nie mogę. :)
Cześć, tutaj Anski :) Mam do "rozdania" dwie głowy smocze! Ale, że to jest "mini konkurs/wymiana" to organizuje coś takiego... W zamian za...
Cześć tutaj Anski :) Mam do sprzedania: 2x Elytra Niezniszczalnosc 3 2x Głowę smoka Oferty piszcie do mnie na pw na forum :)
Cześć, tutaj Anski ! O co chodzi? Chciałbym wam tutaj zaprezentować moją propozycje ciekawego plugin'u do Minecraft'a. Będzie w miarę krótko,...
- Nazwa kanału: Anski's Room - Hasło kanału: 123
Cześć sprzedaje swoją działkę bez zawartości oczywiście czyli diaxów, żelaza itd. :) Jest to świetna posesja do zarabiania applecoinsów....
Cześć tutaj Anski :) Oferuję usługi z redstone tzn: - farmy full-auto i half-auto - schody wysuwane chowane etc. - różne bud switche i...
Witaj ;) Jestem Mateusz, w grze na serwerze mc.craftapple.pl mam nick Anski ;) Handluje tym co mam wzamian za Diamenty nie AC i nie KOKSY, więc...
Cześć Wyjaśnię poniżej mój problem, z którym poradzić sobie nie mogę. Otóż, wpisuje w konsole np "/home domek" no i wiadomo teleportuje mnie...