Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Witam, Z dniem 2016-02-03, ja zNormal odchodzę z serwera CraftApple REZYGNUJĄC również z rangi Pomocnika. Na tym serwerze nie istnieje...
Witam, Z dniem 2016-02-03, ja zNormal odchodzę z serwera CraftApple REZYGNUJĄC również z rangi Pomocnika. Na tym serwerze nie istnieje uczciwość,...
Witam, po raz kolejny rozlał się portal w Endzie. Screen
1. Nick w grze: zNormal 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Vikiiii 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 2016-01-18 5....
1. Nick w grze: zNormal 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Rek_Hamska_Lama 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 2016-01-16 5. Dowody:...
1. Nick w grze: zNormal 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: X_CreativeGirl_X 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 2016-01-16 5. Dowody:...
1. Nick w grze: zNormal 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: ktosxd213123 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 2016-01-16 5. Dowody:...
Witam Serdecznie! Z Okazji Startu Nowej Edycji Survivalu będę organizował Event! Event będzie etapowy. 1 Etap: Pytania. ( Zadaje pytanie -...
Nick: Nienormalek Wiek: 18 Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: Od 3 do 8 godzin. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Tak, najczęściej...
1. Nick w grze: zNormal 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: przemoprokiller 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 2016-01-04 5. Dowody:...
1. Nick w grze: zNormal 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Szymextor 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 2015-12-29 5. Dowody:...
Witam Serdecznie! Już nie długo zacznie się Nowy Rok 2016! A co Idzie za tym...? Wpadłem na pomysł zrobienia dla was Eventu Sylwestrowego! Owe...
Witam Serdecznie! Proponuję dodanie siadania na schodkach na Tryb Survival. Czasem przyjemnie sobie przysiąść ze znajomymi przy takim...
Witam Serdecznie użytkowników serwera CraftApple ! <kocham> Życze Wam wspaniałych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w ciepłej, rodzinnej...
1. Nick w grze: zNormal 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: vBlueex 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 2015-12-19 5.Dowody:...
Imię: Nazywam się Jakub. Dokładny nick w grze: zNormal Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej...