Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
[MEDIA] A Was jaka dziś obudziła muzyka? Dla mnie
[img] Dzień TRZYdziesty Szósty Dzisiaj poszerzaliśmy ogrodzenie wioski. Bezpieczne miejsce dla Osadników. Powstał także dom kamieniarza. Przygodę...
[img] Dzień Trzydziesty Piąty Dzisiaj budowaliśmy kolejne elementy wioski. A przy okazji sprawdziliśmy pewną dalekowschodnią legendę o studni :eek:
@Djradki to chyba dobre ogłoszenie dla ciebie :cool:
Super, że masz zamiar się tym zająć. Ale po co Ty? Niech weryfikację przeprowadzi Ekipa, a Ty się zajmij czym innym na Serwerze, czego oni nie...
Dzisiaj chciałbym zgłosić problem z jakim borykają się na czacie nowi Gracze, a mianowicie nieaktualność treści dostępnych pod pomocowymi...
[img] Dzień TRZYDZIESTY TRZECI! Dzisiaj rozmnażaliśmy ropuszki/żabki. Zgadnijcie czym się je karmi by rozkwitła między nimi miłość.:rolleyes:
[img] Na zdjęciu Szefowa z fitującym narzędziem pracy. Dzień TRZYdziesty! Dzisiaj spędziliśmy dzień osobno, tylko po to by na koniec dnia spotkać...
Jak będzie serwer w opcji numer trzy to nie ogarniesz. Do tego typu serwerów potrzebna jest całkowicie inna Ekipa.
"Avenue Intersection by Anderbest" Google it!
[img] Dzień Dwudziesty Siódmy! Dziś był ślub i wesele też, zaproszono gości, kapela z rodzinnych stron grała tam polkę na dwa. Matki...
Gratuluję udanego włamu :)
[MEDIA] To jest ten przykład gdy algorytmy trafią w mój gust. !!UWAGA!! Wideoklip zawiera duże stężenie bród
Moim zdaniem mechanika pragnienia jest bardzo ciekawa i zwiększa uczucie "Survivalu" :szalony: Dla osób mającym problem z pragnieniem polecam...
[IMG] Dzień Osiemnasty! Dzisiejszy dzień poświęciłem na asystowanie @nowez w budowie najciekawszego muru na serwerze. Sama autorka tej budowli...
Gratuluję! Życzę Ci miłej zabawy, ale także wytrwałości, wytrwałości i jeszcze raz wytrwałości!
[MEDIA] [SPOILER]
Ale jak to?! Myślę, że jak odpowiednio mocno się w to wierzy to może i tak być ;)
[img] DZIEŃ DWUNASTY Dzisiaj podczas porannego giercowania z @mariom222 zebrałem kit'y i zawartość tych oto TRZECH skrzynek :szalony:
Czym na CA różni się Współwłaściciel od Gościa, w kontekście uprawnień na działce?