Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
1. Nick w grze: Mój nick to pat277 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Czat12, papaj8236 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona...
1. Nick w grze: Mój nick to pat277. 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: KittiBellayt. 3. Serwer: (np. survival/creative) Serwer Survival. 4....
Witam. Mam propozycję dotyczącą strony głównej CraftApple.pl. Proponuje, aby po wyszukaniu Gracza na serwerze, obok "Aktualnie jest Online"...
1. Nick w grze: pat277 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Forlix 3. Serwer: (np. survival/creative): Skywars 4. Przybliżona data: 19.05.2017r....
1. Nick w grze: Pat277 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:Shadow_B2zi 3. Serwer: (np. survival/creative) Skywars 4. Przybliżona data: 14.05.2017r. 5....
Witajcie. Składam propozycję, aby logo na samej górze forum przekierowywało na główną stronę forum, a nie do craftapple.pl tak jak było na starym...
Czy na nowe forum przeniosą się posty oraz reputacje?
Witam. Mam pytanie, czy powróci na tym, lub nowym forum licznik graczy? Chciałem wejść, zobaczyć ile graczy, i nagle zobaczyłem, że nie ma...
Nick w grze: Może ktoś się zajmie tym wzorem, i zmieni na "Nick na TeamSpeak3" jeśli już macie kopiować. pat277 Nick oskarżonego/oskarżonych:...
Jak wiadomo, jeden z naszych Administratorów ma dziś urodziny. Piszmy na dole swoje życzenia dla niego :) W dniu 18.02.2017r. o godzinie...
Mam pytanko w związku z tematem Nowa ranga w Ekipie Plany wprowadzenia jej zostały przerwane? Przeniesione na nową edycję? Całkowicie została...
Witajcie użytkownicy. Na naszym TeamSpeak3 zagościł nowy BOT Muzyczny. Jest on już dostępny, i gotowy na przybycie nowych słuchaczy! Znajduje...
1. Nick w grze: pat277 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Marcinekk77 3. Serwer: (np. survival/creative) Lobby 4. Przybliżona data: 28.01.2017r....
Jesteś zainteresowany edycją swojego aktualnego icon packa (pakietu ikon) na TeamSpeak3? Chcesz się wyróżniać od innych? Trafiłeś świetnie!...
[hr] Witajcie użytkownicy. [hr] Ogłaszam EVENT na TEAMSPEAK3 CraftApple. Mam nadzieję, że przyjdzie was trochę. Będzie to event podobny do...
Siedziałem ostatnio bez większego sensu na Lobby, i z nudów poczytałem wszystko co jest dostępne. I znalazłem parę błędów, które oczywiście się...
Witam bardzo serdecznie. Chciałbym zaprezentować jedną propozycję. A mianowicie. Wielu graczy pytało się mnie, czy jest możliwość zablokowania...
Jak napisać poprawnie skargę tego typu Skarga ThreeEyedMaster {?} Czyli, jak napisać skargę na podszywkę? 1. Wprowadzenie. Każdy użytkownik...
Sukcesów? Stare.... Pomyślności? Nuda, hmmm... jakie życzenia by tu wykombinować. A może......, nie. --- Nowy rok oznacza nowe możliwości. Oby...
Z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia chciałbym wam wszystkim życzyć wesołych świąt, spędzenia ich z ciepłym rodzinnym gronie,...